Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 09:50:29
EUR 35.9598 09:50:29
USD 34.5492 09:50:29
ALTIN ONS $2717.4500 09:50:29

Konu: 47.000 şuan için mükemmel göz kırpıyor :)

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Sportteacher_ ()

bol kazançlar kardeş inşallah 50binin 100 bin olur

Emr06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hasan_3444 ()

Teşekkür ederim dostum bereketli kazançlarin olsun

sadeceseyir için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

sadeceseyir ()

Kâr yazmaya başladıktan sonra stopu koyarım dostum düşerse yine alırım daha alttan benim kural bu. Hatırlattığın için teşekkürler. 2 like benden

Hasan_3444 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ateş_serbest ()

Komedi filmi 54000 artıran var mi hahaha

0BeğenmedimŞikayet

Emr06 ()

Trx xrp xlm vardı. düşüş öncesi 50.000 tl lik. düşüş sonrası 30.000 kalan paraya satıp eth aldım. uzun vade artık beklicez gibi. eth ye güvenip aldım.

Sportteacher_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Hasan_3444 ()

İzlemek lazım dostum stop koya koya takip etmek lazım 54.000 bandinada çıkabilir

sadeceseyir için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sportteacher_ ()

Hayırlısı olsun diyelim ama mesela bazi coinler destek direnç bilinirse alsat ile zarar azaltılabilinir

Emr06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Emr06 ()

Benım hıkayem de senle aynı zarar 20.000

0BeğenmedimŞikayet

sadeceseyir ()

Şimdi alıp 47 de satmalı durum bunu gösteriyor. 47 nin üzerine çıkmasını beklersek 2. zigzagı 1 ay bekleriz. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Sportteacher_ ()

Aslında araba alacaktım arabalar uçtu dedim biraz param artsın altında olmadı coinde düzelteyim dedim o da gitti şimdi de altın çıktı gitsem o da düşer ama haziran son beklentim her ay daha iyi olur dediler mart nisan mayıs şimdi de haziran bakalım

1321gp1321 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ateş_serbest ()

57 bin olacak as kaldi

0BeğenmedimŞikayet

Sportteacher_ ()

Işte aldık aldıkça düştü alttan aldım yine indi bilsem daha düşmeyecek yine alırım ama bence en iyisi alsat daha mantıkli gibi ama işte insan bir defa korkunca cesaret kırıldı

0BeğenmedimŞikayet

1321gp1321 ()

Altında coinde dolarda coşacak o paralar size lazım değilse bi düş iliştirin sene sonu gerçekleşsin :)

0BeğenmedimŞikayet

Hasan_3444 ()

Kâr etmek basit aslında en büyük strateji alırken kazanmak

0BeğenmedimŞikayet

Sportteacher_ ()

Benim şansıma Altına girdim düştü coine girdik düştü 10 10 20 bin zarar oldu

1BeğenmedimŞikayet

Hasan_3444 ()

Piyasa böyledir, yükselişler gibi düşüşleride normal karşılamak lazım, altın nereden nereye düştü hala zararda olanlar var aylardır bekliyorlar, dövizde aynı şekilde, düzeltme yapmadan kâr satışları olmadan el değiştirmeden yoluna devam etmeyecekti her büyük düzeltme benim nazarımda yeni alım fırsatidir.

0BeğenmedimŞikayet

Sportteacher_ ()

Insan çok istiyor ama Güvenemiyor insan zor bir durum düşüşe yakalanınca zor karar vermek

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum