Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ellerinize sağlık hocam.
1BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Ellerinize sağlık
uzmn için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim @AMEDLİ_E_Z_21 arkadaşım, sizin de elinize, emeğinize sağlık. Teşekkürler, bereketli kazançlar.
AMEDLİ_E_Z_21 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()elinize emeğinize sağlık tşklr
1BeğenmedimŞikayet
Thierry_Henry ()Allah razı olsun hocam Allah sizin gibi ustaların eksikliğini vermesin yolunuz açık olsun sizi seviyoruz Allaha emanet olunuz
2BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim @Thierry_Henry arkadaşım, sizin de elinize emeğinize sağlık, teşekkürler. Ben ve bura da bir çok arkadaşım elimizden geldiğince, bilgimiz, deneyimimiz el verdiğince siteye, arkadaşlarımıza karınca kararınca katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bereketli kazançlar.
Thierry_Henry için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Thierry_Henry ()Sayın hocam anladım beni çok güzel izah ettiniz paylasımlarınızı ilgiyle takip ediyorum emegınize sağlık saglıklı huzurlu günler dilerim iyi çalışmalar
2BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Haklısınız @Thierry_Henry arkadaşım, tespitiniz gayet güzel, doğru ve yerinde. Gümüş kısa vadeli işlemlerin de sıkışık seyir ettiği dönemler de genel de ortalamalar, destek ve dirençler, indikatörler fazlası ile bir birlerine yaklaşıyor, tabi bu da olası bir sonra ki hareket yönünün (Aşağı- yukarı) sert dalgalanma ile bitebileceğine işaret, ya da ben öyle düşünüyorum. Gelelim 27.80 konusu na tabi verilerin ons'lar lehine olması gerekiyor, tabi genel de olumlu veya olumsuz olması durumuna bakıyoruz, veriler karışıkta gelebilir, bu durumda da yarın ki veriler ön plana çıkacaktır, sıkışık seyir devam edecektir, onun için bir önceki paylaşımım da kısa vadeli işlem konusun da temkinli ve dikkatli olmalıyız diye belirtmiştim, yoksa bana göre çok önemli bir olumsuzluk olmadığı sürece dünya da ki parasal genişleme ve enflasyonist baskı orta- uzun vade de onsları fazlasıyla besleyecektir diye düşünüyorum. Bereketli kazançlar.
Thierry_Henry için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Thierry_Henry ()Hocam 27.80 üzerinde tutunabilirmi bugün peki direncler çok yakın birbirine
1BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Rica ederim hocam değerli bir hocamız olarak öngörüleriniz paylaşımlarınız çok faydalı. Önceden sert spek hareketlerinde çok paniklerdim sakin kalıp sakince işlem yapmayı öğrendim siz değerli hocaların sayesinde.
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Haklısınız @Gulkcr arkadaşım, son dönemler de dikkat ettiyseniz sürekli ben ve bir çok arkadaşımız değiniyor, kısa vadeli işlemler de özellikle spek veri saatlerinde verileri kullanarak (Olumlu- olumsuz) ons'larda aşağı yukarı sert hareket yapmayı seviyor, ben genel de haftalık takip ettiğim için (bir önceki paylaşımımda rakamı vermiştim), yarın haftalık kapanışta haftalık pivot rakamınının üzerinde mi ? , altında mı. ? kapanış rakamına dikkat edeceğim. Sizin de ellerinize, emeğinize sağlık. Teşekkürler, bereketli kazançlar.
Gulkcr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Merhaba hocam verilerin fazla olduğu yoğun bir gün bizi bekliyor hayırlı bereketli kazançlar. Emeğinize sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Eline emeğine sağlık hocam
Allah razı olsun
Takipteyim