Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Tamam kardeşim verdiğin bilgilerden dolayı teşekkür ederim
mogan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mogan ()Halo dayı paranın 1/3 dolar alabilirsin. Şayet ons düşerse bozdurup ons ek alim yaparsın. Dolar 8.41 geçerse 8.50 ve 8.60 gitme potansiyeli var.
Halo27antepli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Valla kardeşim dolarla ilgili çok bi çalışmam yok var dersem yalan olur ? Ben sadece ons üzerine ama senin kesin bi bilgin varsa ona göre yön alalım bir bilgi varsa uygun marjı yormayacak şekilde alım yapılabilir ytd.
mogan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mogan ()Halo dayı dolar bu hafta uçuşa geçebilir. Sen ne dersin!
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()neyse boşver kardeşim Allah ülkemize ve milletimize yar ve yardımcı olsun inşallah...
Traderxxl için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()onun derdi onsu düşürmek değil onun derdi doları tl karşısında yükseltmek ben sadece bunu görüyorum çünkü üstün körü bir yere takılmak ancak dilediği bir şeyin olmasını istemekten ibarettir.. saygılar sevgiler ytd
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()M baş harfi olan biri gelecek yani o olur bak ytd :))
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Gerekirse sefere çıkar onsu tedavülden kaldırmak için :))
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Abd başkan adayı olacakmış ilk sıralamaya adını kaydettirmis kafaya koymuş adam onsu bitirecek 13xx-14xx düşünemedi ya her yolu deniyor :))
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Yani saçmalık şuki üstadım 6 yıl sonra diyede yazmış inan 6 yıl sonrayı görüyorum diyecek sonrada :)) Gaybı bilen Yalnızca yüce olan ALLAH'TIR yani o kadar saygıdeğer üstadlar var çalışmalarda bulunuyorlar işte şu noktadan sonra şurası gelir derken çekiniyorlar ytd yazıyorlar bunun grafiği direk M şeklinde 600 gösteriyor elinde baston bekliyor orada ons ama 600 dip orayı kıramayız :))
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()a bd çökmeden altın ucuzlamaz ancak çökersede dolar olmaz ytd
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()o gün gelirde dolar olarak gelmez kardeşim tl olarak gelir bir kilo altın 600 tl hahaha 1 tl 100 dolar hahaha tabiiki altın bol olduğu zaman gelecek ancak biz görürmüyüz Allah biliyor ...
Vedolizim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Hahahaha Azize sormak lazım senaryo değişiyor her defasında inan grafiğe baktım gülmekten gözlerim yaşardı :))
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Ben fiziki evin duvarlarını altın kaplarim
0BeğenmedimŞikayet
mogan ()Halo dayı elimde ons yok. Şayet 1865 düşerse alacağım.
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()600 gelsin inan full alırım evin kapılarındaki işlelemeleri bile altın yaparım hahaha ytd mübarek sanki teneke :))
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Sadece büyük M çizmiş onsa :))
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Hahahaha :)) bu iyiydi 40 yaş kutlaması yapıyor kendi kendine o zaman azizde 46 yaşındaki grafiğini atmış on baston almış eline 600lerde duruyor hareketsiz :))
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()halo üstad 40 yaşına girdi ons hahaha ytd :)
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()hoş gelldin kardeşim nasılsın hayırlı kazançlar
Çaylaks_16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Üstadım emeğine sağlık Üstad bu ons napmış her yere destek atmış:)) karmakarışık olmuş 40 onsun içine sıkıştırmış kendini :))
1BeğenmedimŞikayet
Çaylaks_16 ()Eline emeğine sağlık ..