Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
-1BeğenmedimŞikayet
ErkanPasa ()Biliyorum @RiCHiE__RiCH__ hocam. Sadece yanlış anlayanlar oldu onu usd/try zannetmesinler diye yazdım. Bir de bu arada bende bazı kelimeler yazınca ilgili sayfaya yorum gittiğini öğrenmiş oldum. Kusura bakmayın bu sayfayı takip eden arkadaşlar cevap vermek için son kez bu sayfaya yazmak zorunda kaldım. Hayırlı akşamlar. Bereketli kazançlar İnşallah.
RiCHiE__RiCH__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()Biliyorum evet 7.24 açık ben düşüş görüntüsü icin attim usdt ile ilgiki vs dgl
ErkanPasa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz7171 ()Usta sen % kac gümüstesin
3BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()Rakamlar belli hocam 7.51 atip tutunmali aksi durumda altinda kapanislarda 7.38 tekrar ugrar destek burasi şuan
Bi piyasa açılsın bakalim usd ne olucak o da iyi kapatti normalde 8.55 yakmasi lazim ama bizim piyasada tokat yiyor ytd
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
yabangülü_17 ()Anladım hocam inşallah önce yukarı atsın takip ediyorum
-2BeğenmedimŞikayet
ErkanPasa ()Bu Us Dc adlı kripto para. Bir yanlış anlaşılma mı var acaba?
1BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Gümüş TL ye dair bu haftaki olabilecek senaryoyu öğrenebilir miyiz Ergin hocam
0BeğenmedimŞikayet
ErkanPasa ()Bu gösterilen us dc adlı bir kripto para ve piyasa şu an açık. Kripto para borsası sürekli açıktır.
2BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()Yok hocam gapli bir durum yok suana ana kdr ons piyada 27.61 civarinda bu usd kuru ile 7.47x şuan
Ons altin kapanış cok iyi devam edicekse 1921 gitmeli gümüş ons ta peşinden sürükler
1h elmas formasyoni var cuma fake hareketle çalıştırıp geri çektiler ama kapanisi iyi yaptılar ytd
yabangülü_17 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
altin_takipçisi ()Akşaman Zabanan 8.50 deler geçer bu vaziyeté göre
0BeğenmedimŞikayet
yabangülü_17 ()Gapli açar mi hocam yukarı