Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
41HJ1U ()Hocam elinize saglik tesekkur ederim
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()Fed bir oyun yapacak gibi bekliyorum bu sefer hangi filmi oynayacak teşvik paketi ile kaç ay piyasayı oyaladı hepimiz gördük rsı lerde yükseliş devam ediyor ama onada temkinli bakıyorum artık güven vermiyor ytd
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()evet aynen öyle kardeşim , düzeltme olmadan sadece spek enstruman soluksuz ilerler , altında spekulatif hareket etmek ancak merkez bankalarının ortak kararı özellikle de FED bahanesi ile olabilir ancak
Kimimben06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Eline emeğine sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()teşekkür ederim kardeşim
gazi45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()Muhtemelen benim tahminim de bir düzeltme yapıp alım fırsatı verecek gibi çoğu kişi pıt koinde battı deniliyor ne kadar doğru bilmiyorum ama çok fena düşmüş daha da düşüyormuş Allah yardımcısı olsun onların da ytd
0BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()eline saglik#tunahan bey...
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()grafikte olabilir diyor ve de bekliyorum düzeltmeyi
Kimimben06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()Ons düzeltme ne 1920 lerde gelebilirmi nedersin ytd
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()grafik çok ayrıntılı olunca yorumlu paylaşıma site izin vermiyor. Grafik özetle diyorki beklenen eğilim yükseliş yönündedir fakat önümüzde 3 engel var ve bu 3 engelden birinden düzeltme ihtimali gelmesi beklenebilir. İLKİ lacivert kalın yatay çizgi, ikincisi yükselen eflatun kalın fan çizgsi üçüncüsü de kalın siyah yatay çizgi , yardımcı indikatörleri grafiğe koymadım ama hepsi de AL pozisyonunda. Yaniş önce bşr yükseliş sonra bir düzeltme beklenir , düzeltme sonrası tekrar bakacağız ama orta vadede haftalık grafikte de yön yukarı yönde , ytd
41HJ1U için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
41HJ1U ()Hocam grafikten cok anlamiyorum hafta basi on gorunuz nedir