Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Kac defa söyledim söylemez olur muyum ne yaptıysam egitemedim :):)
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Söyle kendisine, saat vermesin, insanın ümidini kırıyor. Biz size doğru yola çıkmadan yarım saat önce arayacağız desin daha iyi olur.
Ons_Bükücü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Hocam bu adam benim kuzenim olmasin ayni onu tarif etmişsiniz:)")
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Evde teknik servis ihtiyacı olur ve servisten randevu alırım, gün ve saat verirler, beklerim beklerim dedikleri saat geçmiştir ve telefon açarım, kaç saat sonra geleceksiniz diye sorarım ,1 saat içinde geliyoruz derler, 1 saat geçer yarım saatte ben eklerim ararım , abi biraz uzadı iş , burda bitsin ardına hemen size geçeceğiz der, beklerim gelmezler ararım ne zaman geleceksiniz , abi trafik yoğun biz sizi arayacağız derler ve akşam olmuştur mesai bitmiştir.
selinesk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
selinesk ()Ben 1 aya bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()2021 Kasım 2022 Haziran arası uzunluğu.
selinesk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahin__eymen ()Tamam ozaman 1950 gelsin satarım inşalla o bana yeter hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Haydaa bayanmiydin sen ben de usta diye hitap ediyorum :):) sorry bayan @Sharp_tongued
aspar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Son yukselis olup olmadığını su an kestirmek zor. Ihtimal dahilinde konuşuyoruz. Takip ediyoruz gun gun onsu su anki süreçte ara hedef 1950 ana hedef 2100.
Şahin__eymen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()@Sharp_tongued
0BeğenmedimŞikayet
Şahin__eymen ()Bu son yükseliş mi? Nereden döner peki.
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Asli kim ki
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Majör direnç kırılır mı diyorsun ciddi mi diyorsun?
Sharp_tongued için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Bilemeyiz bunu ancak surec o ana gelince bakicaz grafik ne derse o ama u sureci tamamlanmak üzere yeni bir u sürecine girebiliriz
0BeğenmedimŞikayet
selinesk ()O ons hangi aya denk geliyor 2064 lu
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Onu aslıya sor inan ben bilmem :)
0BeğenmedimŞikayet
Sharp_tongued ()5 yıl sürecek yükseliş trendi başlarsa şasirmam :)
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Bu arkadaşa karsi sanki insanlar biraz mesafeli gibi geldi bana
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Ciddiyim düşüş sürecine girebiliriz bu son yukselis olabilir gelecek yillar için tabi bi zirveye ulaşalım bakicaz temkinli olmaz
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Ne mevzusu kardeşim :)
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Mevzu ne aspar ben anlamadım
0BeğenmedimŞikayet
Sharp_tongued ()Ne yaptın ya 5 yıl bu ortamda :)
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Hocam beklentiyi değiştirmişsin
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Makul grafiğini guzel ancak 2022 de ons o kulpu yapmayabilir bi 5 yıllık düşüş sürecine girebilir