Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0396 19:55:19
EUR 35.9381 19:55:19
USD 34.5458 19:55:19
ALTIN ONS $2704.9500 19:55:19

Grafiği gönderen: uzmn

⭐⭐uzmn ()
Gümüş
Günaydın Gümüş Dostları: Dört saatlikte gümüş ons teknik grafiğimiz, dün bildiğiniz gibi 27.60-27.80 bandı arasında yatay aşağı- yukarı hareket ettik, bu gün de an itibari ile 27.60 bandı civarlarında hareketlerimize devam etmekteyiz, içinde bulunduğumuz band aralığımız kısa vade de gün içi yaklaşık değerler olarak takip edeceğim noktalar aşağıda destekler: 27.40-27.20 ve yukarıda da dirençler:27.80-28.00 olarak karşımıza çıkmaktadır, buralarda tutunmaya çalışmaktayız, bakalım spek bizi nereye doğru sürükleyecek. haftalık kapanış günündeyiz, işlem açarken (Alım- Satım) dikkatli ve temkinli olmak ta fayda var. Hayırlısı, Tüm arkadaşlara bereketli kazançlar. Saygılar.

Yorumlar (22)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

2BeğenmedimŞikayet

Efem09 ()

Ellerinize sağlık Hocam

uzmn için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Gulkcr ()

Bereketli kazançlar hocam.

1BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Rica ederim @Gulkcr arkadaşım, siz ve tüm arkadaşlarımız da iyi ki varlar. Sakin ve sabırla hareket etmek iyidir. Bereketli kazançlar.

Gulkcr için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Gulkcr ()

Haklısınız hocam kesinlikle öğrenmek lazım o zaman bu kadar paniklemem. Sizler iyi ki varsiniz sagolun.

0BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Tabi para kazanmak artık hiç kolay değil, biraz emek, biraz da çaba harcamak ve öğrenmek lazım ki kazandiklarimizin keyfini çıkaralım. Bereketli kazançlar.

NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

NİLSUDE ()

Desenize çok işin var Nilsude. Teşekkürler. Size de bol kazançlar dilerim.

1BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Merhabalar @NİLSUDE arkadaşım, bi dünya indikatör ve grafik yöntemi var. Kısaca tavsiyem fazlasıyla öğrenebildiğinız kadarını öğrenmeye çalışın. Bazen ben emin olmak ve yön tayini için aynı anda birden fazla grafik ve indikatörü bir arada kullanıyorum, bir çok arkadaşımız da aynı yöntemi tercih ediyor. Vade konusuna gelince kısa- orta- uzun vadeler için ise farklı zaman dilimleri tercih edilebilir. Bereketli kazançlar.

NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Karakartal26 ()

Saolasin abi sanada

1BeğenmedimŞikayet

NİLSUDE ()

Merhaba Ben nilsude. Ben öğrenmeye çalışıyorum. İçhimoku ve stochastiç çözdüm olayı. Ancak gümüş ons hangi periyotta bakılmalı. Fibonacci de çok yeniyim. Öğrendim desem yalan olur. Sizin tavsiye edeceğiniz bir indikatör ve periyot nedir. Teşekkür ederim. saygılar.

0BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Bu hafta başından beridir ben ve bir çok arkadaşımız paylaşıyoruz, Biraz önce de paylaştım. Tekrar edeyim. Şu an için 27.20-28.30 bandı aralığındayız. 27.20 altında güçlü desteklerimiz var, onu şayet aşağıya doğru destek kırılır da bant değişimi olur ise değerlendiririz. Bereketli kazançlar.

Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Fatih001 ()

Tesekkürler hocam
Sizin yazılarınızı beğeniyorum
Sakin ve sabırlı olun dediğiniz için
Düşmesi 3 gün sürmüyorsa
Çıkması da 3 gün sürmeyebilir
Panik yapmayın sakin kalın diyorsunuz
İyi ki varsın

0BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Rica ederim @Gulkcr arkadaşım, ne bileyim siteyi bir anda karabasan basınca arkadaşların panik olmasını engellemek istedim, yoksa isteyen alır, isteyen satar kim karışır ki. Yani boşuna sürekli demiyoruz biraz destek- direnç, biraz indikatör, biraz grafik bilgisi öğrenmemiz lazım diye. Tabi ki desteğe çekilecek, alt banda inecek güç toplayacak ki daha yukarılara rahat çikabilsin.

1BeğenmedimŞikayet

Karakartal26 ()

İndikatorler ne gosteriyor abi dusus bittimi

1BeğenmedimŞikayet

Gulkcr ()

Tesekkur ederim hocam tam olumsuzluga dogru giderken imdada yetisiyorsunuz :)

0BeğenmedimŞikayet

Fatih001 ()

Allah razı olsun

4BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Merhabalar arkadaşlar: takip eden arkadaşlar için, sürekli belirttiğim gibi spek kısa vade de gün içi oluşan pozitif havayı bozmaya çalışıyor, yine bilinçli bu günde verileri kullanarak ( bir çoğu da ısmarlama veriler) bizi alt desteklere doğru çekmeye çalışarak elimizdekileri almaya çalışıyor diye düşünüyorum. Bu gün sabah Alt yorumumda dikkat edeceğim bant aralığını paylaşmıştım. Dip desteğe yakın hareket ediyoruz dilerim bu düzeltme son olur. Gün içi değinmistim dünya da pmi verilerinin iyi gelmesi dahi gümüşü besler. Sakin ve sabırla kısa vadeli düzeltmenin bitmesini bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı. Bereketli kazançlar. Saygılar.

1BeğenmedimŞikayet

Gulkcr ()

teşekkür ederim hocam yorumlarınız ve öngörünüz moral düzeltiyor sabırla bekleyelim o zaman.

2BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Merhabalar @Gulkcr arkadaşım, şimdilik kısa vade de 27.20 ve 28.30 bandı içinde hareketlerimize (yaklaşık olarak 1.10 usd) devam ediyoruz. Dün bura da kısa vade için grafik paylaşarak, destek ve direnç noktalarını da belirtmiştim, hangi yöne evrilir isek kıs da bant değişikliği olacaktır diye düşünüyorum, şu an için kısa da bu dar bant aralığında indikatörler uyumsuz olsa bile hareketlerimize devam ediyoruz (Spek tuzak kurup uyumsuz indikatörler ile gümüşü yukarıya götürmeyi çok sever). Gün ve hafta kapanışı olan bu günkü kapanış rakamlarını görmemiz olası önümüzdeki hafta da yön konusunda bizlere ip ucu verecektir. Şimdiden çok alt destek rakamlarını veya çok üst direnç rakamlarını paylaşmak bizleri kısa vade de yanıltabilir. Yoksa geçmiş günler de çokça paylaştım benim orta ve uzun vade için beklentim belli. Ayrıca Olur da geri çekilsek dahi ben bu hareketin olumlu olacağını ve daha yukarılar için bizlere alım fırsatı verebileceğini düşünüyorum, yoksa benim yönüm belli. Bereketli kazançlar.

0BeğenmedimŞikayet

Gulkcr ()

27.20 altına düşerse düşüş derinleşir mi hocam

1BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Rica ederim saygıdeğer @Gulkcr, @Yaseminnisa arkadaşlar, ben teşekkür ederim, sizlerin de ellerine emeğine sağlık. Kısa vade de dar bir banda sıkıştık, 27.60 destek noktamız şimdilik direniyor, çalışıyor, net yönümüz öğleden sonra şekillenir diye düşünüyorum, olur da spek alt desteklere indirse dahi hızla toparlarız, yani ben pozitifim. kendi adıma sakin ve sabırla beklemedeyim. hakkımız da hayırlısı bakalım. Bereketli kazançlar.

1BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Ellerinize sağlık

1BeğenmedimŞikayet

Gulkcr ()

Günaydın teşekkür ederiz hocam emeğinize sağlık.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum