Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
Caney ()Elde tl olsa idi beklediğim fiyat gelmisti tepki için alabilirdim ama nasip degilmis..
Nazende00 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nazende00 ()Şu an en iyisini yapıyorsun canım piyasanın oturması lazım ben de yalnızca shib vardı 0.00001180 sattım bugün izlemedeyim :)
Caney için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Caney ()Bu kadar hızlı beklemiyordum ben ama ters zamana denk geldi kısa vadeli al sat icin alım yapacaktim lakin malesef nasip olmadı dahada bulaşmam uzağım artık:((
1BeğenmedimŞikayet
Nazende00 ()inşallah beraber yapacağımiz çok şey var inşallah:)
The_krall için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_krall ()Yeni analizleri merakla bekliyoruz ortak :)
0BeğenmedimŞikayet
The_krall ()Herhalde şaka yapıyoruz neyin garantisi var burda yazılan konuşulan herşey tahmin :)
0BeğenmedimŞikayet
Nazende00 ()Şaka yapıyorum ortak görende ego tavan yapmış diyecek sevmem böyle şeyleri :)) @The_krall
0BeğenmedimŞikayet
Nazende00 ()Vallahi ortak beni bilirsin ben bir şeye el atıyorsam vardır bir bildiğimiz ; )) ben burada aylardır bir kac hisse yaziyorum alınsın diye taş gibi hisseler şimdi sıradakilere el atacağız:))
0BeğenmedimŞikayet
Nazende00 ():) Bu arada başkan nerede btc 32 k olmaz diyip aşağısını bekleyeceğini söyledi 30k yi getirdi ; )) @Caney
0BeğenmedimŞikayet
The_krall ()Aha geldi anele tahtacısımı speğimi desem ortakmı desem bilemedim :)
0BeğenmedimŞikayet
Nazende00 ()Ahaha sorma tahtayı ele alacağım :)
1BeğenmedimŞikayet
aspar ()Abi son aldığı ii yarar mı yarın ne olur
0BeğenmedimŞikayet
The_krall ()Ben ondan şüpelendim bakalım ne diyecek
aspar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
aspar ()Abi oysa bir zahmet tez götürsün :)
1BeğenmedimŞikayet
The_krall ()Bu anel herkeste varmı ney @Nazende00 ortak pazarladınmı speği senmisin yoksa :)
1BeğenmedimŞikayet
aspar ()Benden zor alır benim ustalar sağlam ölmek var dönmek yok :)
0BeğenmedimŞikayet
The_krall ()Senden aldımı misal :)
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Toplayacak malmı koydu ortada:)
0BeğenmedimŞikayet
The_krall ()Şükür iyidir yeni geldim gezmeden :)
Denizzz_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Denizzz_ ()Ahaha üç Z li kaldım iyi mi yaa :))Nasılsın?
0BeğenmedimŞikayet
The_krall ()Tşk ederim üç Z li hemşo )
Denizzz_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Denizzz_ ()Kıdemli ustaaammm duymuşta grafikle gelmiş :)) Ellerine sağlık