Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
1BeğenmedimŞikayet
Additive ()Eline sağlık hocam. On numarasın.
Ben_Demiştim için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ResPectFuL ()eyvallah hocam seninde ellerine sağlık
4BeğenmedimŞikayet
Ben_Demiştim ()@ResPectFuL Ellerine sağlık hocam. Kaydettim.
@DAHDr Ellerine sağlık hocam.
@Abdulhamithan hala mavi çizginin üstünde kapatamıyor. Ben kırmızı çizginin üstüne çıkıp, sonra orada tutunup al sinyali vermesini bekliyorum. Benim al sat stratejim bu şekilde:
Gram gümüş bazında da benzer durumlar var.
Mavi çizginin altı düşmeye devam ediyor demek.
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ben_Demiştim ()Hocam ben altının tam hedefine vardığından emin değilim. Aynı şekilde gümüşün de.
Direckartal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Duygusuz ()ıyı aksamlar hocam gumus 27.80 altında kapattı sat sınyalı geldımı
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Elinize emeğinize sağlık hocam:)
0BeğenmedimŞikayet
Direckartal ()Altın ons için düşünceleriniz nedir ? Ağustos ayında 1890 bulur demiştiniz bugun geldi
4BeğenmedimŞikayet
Ben_Demiştim ()Evet. Şu aşamada izlemek daha doğru olur.
Kural basit. Önce mavinin sonra kırmızının üstüne çıkmalı. Kırmızı üstünde tutunduğunda mavi kırmıyı aşağıdan yukarı keser ve al sinyal verir. O sinyal geldiği an gümüş ons bir anda sıçrar. Dolar sterlin euro gibi değil gümüş. Tepkisi hızlı olur.
Yok o mavi çizginin altında kalmaya devam ederse en geç yarın 21:00 mumunda mavi çizgi kafayı aşağı indirmeye başlar ve altta kalanın canı çıksın yapar. Mesele bu kadar.
Ancak şu var. Gümüş süper düşer mi emin değilim. Çünkü gümüşün değeri biraz da altın/gümüş paritesinden geliyor. Altın/gümüş paritesi 67.9 bölgesinde altın aleyhine gümüş lehine direnç var ve oraya zaten çok yakınız.
Endişeli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Endişeli ()İyi akşamlar özür dilerim bu arada heyecandan unuttum nasılsınız bu arada
Endişeli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Endişeli ()Hocam şuan 21:00 27.8190 da düşer dimi gümüş saat
0BeğenmedimŞikayet
Avnifatma ()Teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştıgınız için, bol kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
ResPectFuL ()eline sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
Hasannn321 ()Emeğinize sağlık