Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hocam uzun süren bir cesaretsizlik dönemini kırmak için aldığım bir risk idi. Buna ihtiyacım vardı. Beni uzmeyecek miktar. Yoksa dün geceden beri dostları da uyardım alarmdayim kapanışı görüp teyid almak istiyorum. Ve katılıyorum. Ne kadar gerilirse o kadar ileri gider ok. Tsk. Ederim
uzmn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()Bilgi için teşekkür ederim
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim Sayın @Yaseminnisa arkadaşım, siz de sağ olun, teşekkürler. Siz Gümüş aldığınızı paylaşınca sizin görüşünüzü desteklemek amacıyla paylaşmak istedim. Bereketli kazançlar.
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()@Acemi_gümüş_tüccarı alt yorum lütfen. Dün gece dikkat çektiğim konu. Ytd. :)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Cok sagolun Uzman hocam... paylaşıminiz çok kıymetli. Teşekkür ederim:)
4BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Merhabalar @Yaseminnisa arkadaşım bildiğiniz gibi dün gece dikkat çektiğimiz, siz ve bir çok saygıdeğer arkadaşımızın da görüş olarak iştirak edip desteklediği, öngördüğü alt yorumumda ki doji oluşumu (düzeltme, desteğe çekilme isteği)gerçekleşmiş oldu. Benim gümüş deneyimime göre bu akşam speğin fomc tutanaklarını bahane ederek kısa vadeli hızlı- sert hareketler ile düzeltme desteğe çekme calışması (olası buradan tekrar bir alt kademeye çekmek de isteyebilir de- bana göre sorun teşkil etmiyor, üst hedefler için faydalı hareketler. ) piyasadan olabildiğince mal toplama hareketidir diye düşünüyorum. Bereketli kazançlar. Saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
Ufuk0707 ()teşekkürler bilgiler için. Like
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam çok teşekkür ederim Makbule geçti elinize sağlık güzel paylaşım için sağolasınız takipteyiz pür dikkat
1BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()Elinize emeğinize sağlık hocam hayırlı geceler diliyorum
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim saygıdeğer @hkaratas arkadaşım, Allah sizden ve burada paylaşımları ile siteye katkı sağlamaya çalışan tüm arkadaşlarımızdan da razı olsun inşallah. Teşekkurler. Iyi geceler.
hkaratas için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
hkaratas ()Güzel bir grafik açıklama olmuş Allah razı olsun:)
0BeğenmedimŞikayet
Thierry_Henry ()Grafikten anlayan arkadaşlar varsa bakabilirmi altın onsda da mezar taşı varmı
1BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Iyi geceler hocam, bu formasyon çalışırsa düşüş 26.90 kadar mı olur,
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Teşekkürler hocam. Bilgilendirme için. Dikkatli olmakta fayda var. Hayırlı geceler
1BeğenmedimŞikayet
yabangülü_17 ()Emeğinize sağlık alım yapacaklara güzel bir şans olur. bol kazançlar dilerim hocam.