Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Her ülkede var bu mantanitede insanlar. Botların haricinde öyle yüksek ve büyük fiyatlardan satış girenler varki, balina bile panik yapmış. Abi sen balinasın ya ba li na :))
ibrahim2345 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ibrahim2345 ()Ayı denen şey bir isimden ibaret. Bu piyasada her şey algıdır. Herkes btc nin 300 ben usd olacağına inansın olur. (Hatta Büyük ihtimal bir gün olacak. Ha btc uçmaz Sanallar uçar ama uçar. Algı o yönde çünkü) a. Bd ve elon medya gücünüde kullanarak yaptı bişiler ama işin bilinçli kesim olayın yalan olduğunu biliyor. Çünkü ortada hiçbir şey yok. Sorun şu ki Avam halk inandırıldı olaya. Ytd
sadeceseyir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()ins kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Halımızduman ()Yok ev küçğk değiştircez satlıkta şu an o satılınca ev bakıcaz felan işte burdakı zarar çıksa yeter anıden ev satılırsa ortada kalıcam sorun bu
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Benim de aynı şekilde ama süre uzatabilirim sorun değil, her zaman heryerde bulurum. Sen alacağın yere süre mi verdin ki
Halımızduman için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halımızduman ()Ya en fazla 1 ay daha zamanım var ev alma durumum var
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Para acil lazım değilse çıkma, tabi senin bileceğin bişey. Yoksa onu boziym de başkasından çıkartırım dersen o para yalan olur
0BeğenmedimŞikayet
Halımızduman ()Yok kafa hala basmıyor :) chz çok durakladı anıden patlar dıye çıkamıyorum çıksam mı
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Herkesin diline yükseliş yaptıktan donra dolanıyo ayıkmadınmı. Çünkü dikkat çekmeye o zaman başlıyo. Herkes aldığı zaman sen satmalısın, herkes sattığında sen almalısın.
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Güçlü al verdi bugün 1 kez rsi yarın 3 olur 5 olur atar yukarı inşallah. Bu senenin ayısı da bu oldu deriz güler geçeriz. Omuzlarımızdaki ayı pençesi kalkacak dostum öyle yada böyle.
KAPAKÇI_GELDİİİİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halımızduman ()Anıden çıkınca panık yapıp alıyorum ben tam keşfedemedim aynen bende coın övücülerin şuraya gelıcek buraya gelıcek demelerınden zarardayım şimdiye çoktan karlar cepteydı
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Ben alsattan hiç zarar etmedim coin övücülerin aldırdığı coinlerden zarar ettim. Al sat yapsam bundan iyiydi.
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()ve sadece bir tane...
kısa günün kari ona da şükür...
0BeğenmedimŞikayet
Halımızduman ()Aynen öyle oluyor ama ben artık dişse de kalksa da karışmıyorum istedgım sevuyeye gelene kadar yoksa hep zarar ettım
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Yarından itibaren sadece bu saatlerde olucam gece 3 ve sonraları çadır karışıyor mala sahip çıkmalıyım
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Gelirleeer ben gördüm bugün girdi bitanesi
KAPAKÇI_GELDİİİİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halımızduman ()Sende mı buralardasın bu saatte pek uğramazdın
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()bekleme k
ve sadece balina bekleyemek...
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Hani bazı grafikler var illaki 30k lardaki desteğe kadar düşürülen, ben hala onlara inanmıyorum. Nasıl ki alım oluyorsa şuan, hacim de artıyorsa eski seviyesinden yukarılara çok kolay atacaktır, diye düşünüyorum