Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
1BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()teşekkür ederim
Fatoş01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatoş01 ()Ok bereketli olsun
BOZUK_SAAT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()@Fatoş01 alt yorum grafikte rakamlar var sırasıyla geçildikçe bir üst kademeye geçerek ilerliycem
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()xrp destek dirençler grafikte arkadaşlar isteyen riskine göre satışını belirlesin 13 geçilirse durmaz
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()İnşallah aradığınız orada bulursunuz hocam bereketli olsun :)
Yörük16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()bugün ya aşağı yada yukarı kırılım olması lazım hocam bakalım yön belli olması lazım artık
Em06re için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()chz xrp btc den etkileniyor hocam değişik bir hamle olmaz benim fikrimi sorarsanız xrp den devam edin
Xrp1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatoş01 ()Emeğinize saygı hocam
Bol bereketli olsun inş
0BeğenmedimŞikayet
Xrp1 ()Xrpden zarardayım çokça. Satıp chzye mi geçsem diye düşümdüm
0BeğenmedimŞikayet
Yörük16 ()Aynen nasip yeni çalışmalar bekliyorum hocam , chz ye geçtim orası da aynı dünden beri geliyor üstüme üstüme :))) kolay gelsin
0BeğenmedimŞikayet
Em06re ()11.90 ini bı turlu kiramadi zaten bugünde BTC düşüyor bugünde kuramaz herhal yarında klasik pazar kiramaz gibi?
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()hocam normalde yükselişini başlatması gerekirdi ama malum btc nin aşağı yönlü hareketi onuda engelliyor. parça alınabilir
Xrp1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()inşallah hocam 11,30 ve 11,90 xrp için bugün önemli olacaktır.
Em06re için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()Tamamdır hocam başka sefere o zaman
Yörük16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Em06re ()Bu sıkışmayi inşallah yukari yönde kırar da rahatlarix
0BeğenmedimŞikayet
Yörük16 ()Hocam günaydın vardı akşam aldım zararına verdim :( sabah
0BeğenmedimŞikayet
Xrp1 ()Hocam chz burdan alınır mı. Yükseliş beklentiniz var mı
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()olanları not ediyorum hamle yaptığımda bilgilendirme yapacağım o yüzden sordum teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Fatoş01 ()Yok bende malesef
1BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()rica ederim xrp var mıydı sizde
0BeğenmedimŞikayet
Fatoş01 ()Emeğinize sağlık hocam