Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Takipdeyim 5.82 :)
RESSST için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ragnar_lootbrok ()Her zaman baskan hazır ve nasırım:))
0BeğenmedimŞikayet
Ragnar_lootbrok ()Eyvallah bufalo :))
Bufi3461 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
RESSST ():))) camdan atlıcak cengaverde gelmıs :))
Ragnar_lootbrok için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ragnar_lootbrok ()Sen bana de ben alışkınım baskan:))
1BeğenmedimŞikayet
Bufi3461 ()1inc adamdır:))
Ragnar_lootbrok için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ragnar_lootbrok ()1nc coindir:)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()O da artık kişinin kendi kararı vebal olmamalı diye düşünüyorum. Sonucta camdan atla deseniz atlamam heralde:)
1BeğenmedimŞikayet
RESSST ()vebal ıcın yazmıstım 1 $ la zengın de olunmaz fakırde herhalde.
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Üstad stop denen bişey var. Kuralları bilmeden bişeye giriyorsan kaybetmeye mahkumsundur zaten. 1$ için de ağlayacaksak ohooo bu işi hiç yapmayalım değil mi :)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()bır sen degılsınkı ama o kadar kısı ortalama 1 $ kaybetse 400 $ o yuzden al sat demıyorum kımseye kendıme bıle :))
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Sorun yok sıkıntılı biri değilim :) çalışırsa çalışır çalışmazsa çalışmaz. Sonucunda ne görürsek görelim coinlerin durumu ortada. Alım olursa cıkıyor bir şekilde. Deneyeceğim 5.88 i kırdığı an da. Düşse de teşekkür edeceğim göreceksiniz.
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()calısırmı ona cvp vermem bıldıgım halde vermem veremem. o yuzden ytd eklıyorum zaten.
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()1 usdt/ 1 dolar dıgerlerıde dolar endexı sayılır. ama ınc de kendınce coın usdt dusecek cıkacak dıye bu kadar vermezkı.
Pureview için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Çalışır mı dersiniz denemek istiyorum acıkcası
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()dusen takoz
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Busd ve usdt dolara endeksli sabit coinlerdir. Binance borsasında mesela işlemleri tl ile değil de busd usdt gibi coinleri alarak, sonra normal coin alıp satıyoruz. Dolar ile alakası yok yani grafiğin
Pureview için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pureview ()Selamlar bu busd ve usdt aynı sanırım , bizim dolar tl ile birebir endeksli mi hocam bunlar? yani buradaki grafiğe bakarak inc nin yükselip doların düşeceği anlamını çıkarabilir miyiz ?
Veya dolar sabit kalıp inc yukarı atabilir mi?
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Merhaba
Bu üçlü formasyon mu oluyor?