Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
Akhenaton2 ()Hayırlı bayramlar üstadım
Traderxxl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Sende ALLAH'A EMANET OL üstad görüşürüz daha sonra inşaallah
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Allah razı olsun kardeşim tekrardan hayırlı bayramlar dilerim kardeşim ben biraz çekileceğim sonra tekrar görüşmek dileğiyle ALLAHA EMANET OL..
Halo27antepli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Estağfurullah ne kusuru üstad baştacısın
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Allah razı olsun değerli kardeşim inşallah bir kusurumuz olursa aff ola kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Olurmu öyle severek ve hayranlık la takipteyim dik duruşun ve mütevaziliğin takdire şayan.
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()bende birşey yok kardeşim ne varsa sende var ben hissediyorum hatta takip ediyorum ...
2BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Teşekkür ederim üstadım hayırlısı ile sıra bize gelirse naçizane bizde grafikler atarız senin kadar olmasada bizde bişeyler karalarız ALLAH'IN izniyle ytd
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()dur her defasında like atam kardeşime yıldızı olsun ytd :))
1BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Biliyorum üstadım takipteyim seni soluksuz daha bize grafik sırası gelmedi malesef :))
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Az daha atsa kendini 18 üstüne benim hedefe yaklaşacak insaallah :))
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Daha önceki grafiğin birinde var o bulut:)( hahhaha
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Bulutun içinde :))
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Emtialarda geçmişten kalan açık işlemlerde dilim yazdığından açık ta işlem bırakmak istemiyorum artık son iki işlem ytd gelecek olan rakamlar onlarda ALLAH'IN izniyle ytd çok uzak değil :))
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Üstadım buluttan ziyade üstde iki işlemim var başabasda gelse çıkarım bayramda biraz kafa dinlemek istiyorum ytd alttan ortalama aldım yakalarsam başabaş kapatıp dinleyeceğim RABBİM nasip ederse ytd
1BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()hadi bakalım hayırlısı kardeşim buluttan çıkarsa yön yukarı ytd
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Ons şuan senin belirledigin sınırda bir adım ileri bir adım geri bakalım hangi yönü seçecek ağır basan kısım yükseliş hayırlısı olsun üstadım bayramda son işlemlerine kapatırsa nasip olurda işlem yok bayram sonuna kadar ytd
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Rica ederim ne demek eline emeğine yüreğine sağlık benim rakkamda 1811 ytd altlardayken hatırlarsan 1767 kilit vardı buradada 1811 kırılmadan hedef kızıl elma ytd
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()hahhahaha tşk ederim güzel kalpli kardeşim bilmukabele :))
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Tüm altın in ailesi ve tüm müslaman aleminin bayramı mübarek olsun sağlık ve esenlikler dilerim hayırlı kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Hahahaha bu güzeldi 1790 ile 1840 arası köşe kapmaca golü kim atarsa yön orası diyorsun yani üstad :)) bol kazançlar dilerim sana şu mübarek günde bizi güldürdün rabbimde seni güldürsün haftalık tepe ve dip ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi kalbinin güzelliği grafiğe yansımış resmen :))