Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
1BeğenmedimŞikayet
Analitik ()Karışık Bir dönemdi geçen yıl. Hem sert düşüşün tepkisi hem pandemi şokunun 11 Mart- Mayıs arası iki aylık dönemde bir nebze sindirilerek, ilk refleks olarak metallere dönüş gibi birçok dayanağı olabilir.
Bugün, "sığınılacak liman" figüründen daha uzaklaştığını düşünüyorum metalin. Diğer taraftan, başta sanal paralar olmak üzere alternatifleri pastayı paylaşıyorlar.
Bu yüzden belki de bu yıl, biraz daha mutedil, sindirmeli, testere dişleri çizerek yükselişi çizebiliriz, geçtiğimiz haftalarda başlayan mevcut trend gibi. Bence bu daha sağlıklı olabilir ve 12 Ağustos gibi derin realizasyon risklerini azaltıcı olabilir gümüşte.
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kimyagerme ()2020 de 2.8ons çıkmış. simdi düşüyor. yorumlayamadim hocam
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Dostum analizi yaptığım yorumlu çıkmadı. Senin de dikkat çektiğin durumu açıklayan yorum yazıyorum ama çıkmıyor. Sen istersen sadece Tüfe yetmeyen durumu izah et.
Analitik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Analitik ()Sadece Tüfe yeter mi, onsu taşımaya?
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Tarih tekerrürden ibaret olabilir mi ? Sorusu geliyor aklıma.
0BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()Onursals nasılsın iyisindir inşallah
0BeğenmedimŞikayet
ATLANTİSDEKİ_ALTIN ()Cimisya dostum
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Tesekkürler üstad