Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()8.58 de hizi kesilmezse 8.7 diye dusunuyorum. Ytd 8.48 de direnc var ama orayi kiracagini dusunuyorum. Ytd
ozlemkd için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ozlemkd ()Sarış noktanız neresidir
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Estagfurullah ne rahatsizligi. yanlis anlamayin ama ben cok veriye bakmiyorum. Veri saatinde veri ne gelmis ne olmus diye bakiyorum ama veri gelirse soyle yada boyle olur diye dusunmuyorum. Teknik ne derse ben ona gore islem yapiyorum. Ben dolardayim suan baska birsey almadim . ytd
ozlemkd için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ozlemkd ()Kusura bakmayın sizi de rahatsız ediyorum ama 15:30 da ki veriler dolara nasıl etki eder sen ne göre pozisyon almayı düşünüyorum da
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()@ozlemkd ytd
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Dolar hedef gelirse ons lar dususteyse tl gecip onslar in dususu tamamlamasini dolarin da geri cekilince gumus tl yi uygun yerde almak mantikli ytd
Dolar hedefe ulasamadan gumus duser ve dip calismasi yaparsa dolarin yukselmesini beklemeden gumus almak mantikli ytd
ilhann55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ilhann55 ()Yani dolar düşse de çıksada eğer gümüş onsta geri çekilme olursa parite yapmak mı ? Yok eğer dolar dediğin hedeflere gelirse ve onslar yüksek olursa dolardan TL ye mi geçmek mantıklı ytd?
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Evet kardesim. Aksi bir durum olmazsa haftaya kadar dolarda yukselis onslarda geri cekilme bekliyorum ben. Ytd
Dolarda 8.7 olan grafim benim beklenti grafigim
7.98 gorunun sadece formasyon var gelme ihtimali var dedigim grafik. Ben yukari olanin gelecegini dusunuyorum. Ama asagi ihtimali var yani o yuzden ikisini de attim. Ytd
Onslarda da yukarida 29.4 hedefli formasyonlar mevcut. Donus yeri 27.97 ve 28.33 olan dusus yonlu formasyonlar da var. Ben yine kendi adima asagi olanlarin ihtimalini yuksek gordugum icin $ dayim. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
ilhann55 ()Yani sonuçta ben ons gümüş parite yapmak maksadıyla doları tuttuğum için dolar TL düşse bile eğer gümüş ons geri düzeltme yaparsa gram gümüş alım noktasında zararımız olmaz değil mi ilk defa parite yapıcam o yüzden soruyorum ytd?
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()8.2 nin altina inmedigi surece 8.58 ara hedef 8.7 ana hedef ytd
8.23 benim icin donus yeriydi yazdim ytd
0BeğenmedimŞikayet
ilhann55 ()Yani benim dolar 8.27 ortalama bir kısmını TL ye geçsem mi diye düşünüyorum ytd?
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Tesekur ederim kardesim size de iyi bayramlar
0BeğenmedimŞikayet
ilhann55 ()İyi bayramlar şimdiden herkese...
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Izlemedeyim kardesim ama oglene kadar beklerim. Ama bayramda kesinlikle tl de kalmam ytd
Dolar hedefi 9. x ne zaman olacagi belli degil yani kur şoku olursa diye 20 kurus 30 kurus dusus gecmem ytd
Diyelim 8.35 gecemiyck dusmeye basliyor o zaman belki denerim. Sat piyasa kapanmadan geri al olarak ytd
0BeğenmedimŞikayet
ilhann55 ()Günaydın @LosAnarquista60 Dolar eğer 8.35 i geçemezse TL ye mi geçeceksiniz?
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Tesekur ederim sagolun
kaybedenler için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()Emeğinize sağlık teşekkürler bol kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()rica ederim hep beraber inşallah
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben tesekur ederim kardesim kazanciniz bol olsun
AMEDLİ_E_Z_21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()tşklr bakarım saolun
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Eyvallah kardesim. Digerini de incele istersen suan tam ortadayiz. Ytd
AMEDLİ_E_Z_21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Yukari formasyonu da vardi asagida kaldi ayri atmisim :)
Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Ta okadar diyorsunuz ah çeşkeee