Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
gumuscuanneninbacısı ()Cvp verdiğiniz için cok teşekkür ederim hocam.. bi an panikledim. cunku bende gece almıştım 332 yi gördü diye 333den almıştım. hayırlısı olsun artik
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gumuscuanneninbacısı ()Hocam platin ons bilgim yok. bu rakamlar kaç tl ye tekabül ediyor
1BeğenmedimŞikayet
isar ()Hocam platin yavas yavas saliyor gibi... kactan almaya baslamak lazim... gidisat ne yonde
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Onslar hep bir ters çekiç düşüş mumuyla kapatmış.. platin göstergeler ve mumlarin görüntüsü sebebi ile tekrar assa gelme ihtimali doğdu bence 1220 önemli destek görünüyor..
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Mumlara bende bakıyorum lakin son zamanlarda mumlar çok yanılgıya uğrattı beni düşüs mumu koyup yukseltiyolar.. o yüzden çok bakmamaya başladım..
1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Baktınız şey nedir 17 kadar yön assayi gösteren göstergemi bende öğreneyim :)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()O zaman ons 1227 dolar 8.10 8.20 gibi olabilir.. dolar günlük göstergelerde dibe yaklaşmış belki son bir dip yapıp yukselise geçebilir diye düşünüyorum..
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Dolar tekrar bir 8.20 lere gelse o arada onsta 1250 329 oluyo.. bir türlü düsuremiyorum.. platinin fiyatını ; ) ya ons 1200 lere geri gelmeli yada dolar 8 TL ye düşmeli 321 icin
0BeğenmedimŞikayet
Lawezzi ()Teşekkür ederim yorumların için
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Buralarda 3 assa beş yukarı oyalanalip salacak bence .. bu süreyi kısa veya uzun tutabilirler.. 3 gün veya 10 gün gibi düşüne bilirsin
Lawezzi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lawezzi ()Yola devam mı yoksa çekilmeye mi başladı