Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Sağolasınız Ustam hallettik uçurtma gibi süzülüyor grafikten takipteyiz mumları :)
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()0.86 kırılım yerine selam verecekse makas ile 0.8610 gibi emir verebilirim.
YTD
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()EyvALLAH Ustam sağolasın takipteyiz
Zaten makas fazla bizde aza razıyız ona göre verdim talimatı
Öğreniyoruz valla Hakkını helal et
ALLAH Razı olsun İnşaALLAH Üstadım
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()0.10 makas farkı koyarsak 0.8612 gibi verebilirim
YTD
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Eline sağlık teşekkürler Ustam bu paylaşımı görmeden yukarda soru sormuştum kusura kalma çok makbule geçti grafiğe bakıp tabani bulmuştuk şimdi makul seviyelerden de ortaya karışık yapıyım :)
Ytd. sinden olsun...
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Ustam talimatı verir iken bu rakamlarda veremiyoruz geçen paylaştığınız grafiği buldum 0.86 iyi mi
Ytd. olmadan
1BeğenmedimŞikayet
Besleney ()Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Evet yaparim
Ytd
Besleney için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ercumentt ()sağol ustamm
0BeğenmedimŞikayet
Ercumentt ()teyit ettim kardeş sağolasın
ÖMER1532 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Besleney ()Hocam bu rakamlari gorurseniz ons a parite yapabilirsiniz degil mi? Ytd olmadan
1BeğenmedimŞikayet
Masiva7 ()Sizin sorunuza net cevap yazacak kişi olmaz. Bütün cevaplar ihtimal dahilindedir. Düşer yazarlar bi bakmışsınız yükselmiş, yükselir yazarlar bir bakmışsınız düşmüş. En bilgeler bile yolun sonunu göremezler :)
Şeker_kız_Candey_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()26.85
26.63
Ytd
Ercumentt için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Bunlar önemli
27.90
27.98
28.30
Ytd
Şeker_kız_Candey_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Gümüşten dolara
Ytd
Mustafa89 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÖMER1532 ()Kardeş yanlış anlamadıysam sen dolardan gümüşe söyledin. lakin ustam gümüşten dolara söylüyor. istersen teyit et. karışıklık olmasın.
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()@USTAMM Hocam düşmedi galiba. tekrar yazıyorum. sizin hedefi biliyorum. 7.50 civarları. oraya gelene kadar bir düşüş yaşar mı burdaki kurdan. tesekkur ederim
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Hocam dolardan mı gümüşe geçiceksiniz yoksa gümüşlerimi satıcaksınız dolara
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()@USTAMM Hayırlı Sabahlar. elinde gümüşü olan için bir hedef yazar mısınız. buralar iyi gibi mi
0BeğenmedimŞikayet
Ercumentt ()dolardan gümüşe demiştim
2BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()28.30
Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ercumentt ()ustam dolardan gümüşe hangi ons aralıgında parite yapılır yada yaparsınız
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()TL değil dolara parite yapacağım. Ama karşılığı 7.51 oluyor anlik.
Ytd
Bavkan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÖMER1532 ()Şu an sizin parite kurunuz kaç @USTAMM
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()0.91 den dolara parite yapacağım. Makası da dikkate alarak tabi.
Ytd
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Anlik kurdan
7.51 ve 7.92 TL olur.
Ytd
50mg için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
50mg ()Liracılarda var hocam.7.51 ve 7.92 diyor hocam hedef. Eline emeğine sağlık