Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
JARDEN_ ()Bir de arayı kapatmak için bindirmeler olmasın fiyatlara... ::)))
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
JARDEN_ ()Hizmet Sektörü kayıplarını fiyatlara yansıtmaya hazırlanıyorlar bence.. bir de % 35 lik Üfe artışının Tüfe ye yansıması çok gecikmez gibime geliyor...
0BeğenmedimŞikayet
karambahtıkaram ()Sn@celik2119 bey; :) esasında bu tesbitiniz benim de aklıma gelmedi değil, hatta uzatma yaptıklarında keşke ayın sonuna kadar yapsalardı diye evde konuştuk, ama nihayetinde diğer aylar yine de zor geçecek gibi, saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()haklısınız hocam enerji fiyatlarındaki artış bizi zorlayacaktır. Ama diğer yandan insanların 15 gün evde kalıp alışveriş yapamadığını düşünürsek enflasyonu çok fazla yükseltmeleri zor gözüküyor
karambahtıkaram için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karambahtıkaram ()Sn@celik2119 bey ; umalım ki öyle olsun, bu veriler tüik rakamlarına göre olan verilerdir ve
ben bu rakamlara şahsen hiç inanmıyorum, ayrıca dünya genelinde artan enerji ve emtia fiyatlarının da kur etkisi ile birlikte daha da artabileceğini düşünüyorum, hayırlısı olsun diyelim bakalım, saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Hocam Mayıs ve Haziran rakamları yüksekmiş geçen sene. Bu da baz etkisinden dolayı bu iki ay enflasyonun düşme ihtimalinin yüksek olmasını sağlar.