Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam çok teşekkür ederim Makbule geçti elinize sağlık güzel paylaşım için sağolasınız takipteyiz pür dikkat
1BeğenmedimŞikayet
Ossi ()Teşekkür ederim
uzmn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Merhabalar @Ossi arkadaşım, bazen arkadaşlarımız alım- satım veya bekleme konusun da görüşler sorular soruyorlar, ben alım- satım veya bekleme konusunda telkin ve tavsiye de bulunmuyorum (Yatırım tutarınızı- yatırım vadenizi- kar beklentinizi- yatırımcı profilinizi vb. ) bilmiyorum, çünkü vebali çok büyük, ancak biraz önce bir arkadaşımı yanıtlarken ifade etmiştim ben niye ons'lara (Altın- Gümüş) yatırımı yapıyorum. ? , benim kişisel profilim de tam da sorduğunuz sorunun cevabı var, alım- satım veya bekleme karar ve takdiri her zaman sizin. Bereketli kazançlar.
Ossi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ossi ()üstad alım için Dolar mı yoksa Gümüşmü önerirsin beleyelimmi biraz daha yoksa dalalımmı
1BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()Emeğinize elinize sağlık hocam, takipteyiz teşekkürler. Like verildi