Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Mrvv27 ()Hocam rica etsem lütfen dent grafiğine bakar mısınız
Kınıklı_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kınıklı_ ()Sc deki hareketin aynısını yapacak muhtemelen, giriş için geç değil. Ytd elbette
Harunko için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kınıklı_ ()İnşallah Müge hanım.
_muge için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Evet, aradim bulamadim gostergelerde:) saygim sonsuz hocam keza söyleminizde haksiz sayilmazsiniz, belki bir gun dediniz ya hocam nolur o gün beni unutmayin en azindan:(tesekkur ederim:)
0BeğenmedimŞikayet
Harunko ()Üstad vet'in grafiği bırak beni gideyim der gibi tabii ytd yanlış mı görüyorum :))
1BeğenmedimŞikayet
Kınıklı_ ()Grafikten anlayan biri varmış :) ama maalesef sistemlerde bulunmayan özel bir rsi çeşidi. Ayrıca 1 indikatörümü daha sakladım grafiği atmadan önce. Siz ve sizin gibi dostlardan saklamam, kıskanmam yanlış anlaşılmasın kesinlikle ama bana laf etmeye çalışanlara püf noktalarımı öğretecek değilim, o yüzden pek grafik atmak da istemiyorum. Belki bir gün :)
_muge için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Hocam bu grafikteki rsı farkli, acaba tam adi var mi, kullanmak istesek? :) @Kınıklı_
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Hocam dirence takıldı şimdi ne olmalı desteği kacdan almalı. tsk.
0BeğenmedimŞikayet
Kınıklı_ ()Bilmem ama bununla bir ilgisi yoktur.
Harmanlı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harmanlı ()Şuanda birçok banka atm si ya bozuk ya para yok tesadüf mü
0BeğenmedimŞikayet
Hamarat ()@Kınıklı_ allah razı olsun hocam elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Atmaca75 ()Ellerine emeğine sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
Yörük16 ()Kangala bir yorum patlat full oradayım
0BeğenmedimŞikayet
Zagor2259 ()İnşallah öyle olur hocam, emeğinize sağlık. Uykusuz nasıl çalışacağız yarın bilmem.
0BeğenmedimŞikayet
Yörük16 ()Sağol sn . Hocam emeğine sağlık bizi yalnız bırakma hayırlı işler
0BeğenmedimŞikayet
Shn1907 ()Hocam hayırlı geceler görüşmek üzere