Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
gümüşşşşş ()Hayırli sahurlar hocam elinizde dogi varmı ve kacı bekliyorsunuz.
DolarTLEuroTL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Biricik ()Çıksın da ne olursa olsun :)
ozgur86 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Beyhude_ ()Valla üstat sepetimin %70ini bu 4 coin oluşturuyor ve bu 4'ü derin düzeltme yapıp yataya bağladı. Şansızlık işte. Ya da nasip diyelim.
0BeğenmedimŞikayet
DolarTLEuroTL ()Hocam binlerce coin var
Ben ilk 100 de yer alan coinlere önem veriyorum
Pahalı ucuz ayrımı yapmadan
Ibre sert btc ye dönecek
Dönene kadar bu coinlerde bi patlarsa herkes rahat nefes alacak
Beyhude_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Beyhude_ ()Üçü de var sepetimde az da olsa :)
Şu Chz, btt, holo, Trx uçuşa geçse sepetimdeki diğer coinlere gerek kalmayacak da neyse beklemeye devam
1BeğenmedimŞikayet
gümüşşşşş ()Hadi inşallah hocam sağol
1BeğenmedimŞikayet
Mat__analiz ()Hadi hayırlısı ustam
2BeğenmedimŞikayet
DolarTLEuroTL ()Buna ben karar vermiyorum ki hocam :)
Ben karar verse idim
holo 5 lira
Btt 1 lira
Tronu 3.5 lira yapmıştım
Grafikleri olumluya dönüyor
Bunu görebiliyorum
gümüşşşşş için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
gümüşşşşş ()Hocam btt holo cikısa gecmicekmi daha tessekkürler.
1BeğenmedimŞikayet
Samatlim ()Hocam emeğinize sağlık. Teşekkür ederiz
1BeğenmedimŞikayet
berkcan_258 ()Link 2 dolardan 38 e kadar geldiği için çekiniyorum açıkçası. Her an alabilirim de anlayabilirim de karar veremiyorum:)
Ganeja için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
berkcan_258 ()Tşk ederim hocam. Linki 1-2 dolardan beri takip ediyorum. O kadar çok yükseldi ki kısa sürede. Arkasından izledik durduk. 4 oldu 8 oldu artık alınmaz dediler. 17-18 dolarlarda baya durdu. Şuan kac? 38 USD. Bir sene olmadı 2 dolardan 38 e )
Ganeja için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Coinist ()Emegine saglik hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Ganeja ()bende fikir vereyim.. dot. Ada ve trx in daha gidecek yolu var. Linkte yukarıda sürekli bot duruyor ve anlaşılmaz bir şekilde fiyatların çok yükselmesine engel oluyor.. Amerika'da bazı forumlarda bu botu firmanın kendisinin koyduğunu söylüyorlar.. artık ne derece doğru bilinmez.. ? Ben linkten 7 ay boyunca bir kuruş para kazanamadığımı bilirim.. kazanırsanız çok mutlu olacağım.. Benim de intikamını almış olursunuz.. =)
YTD YTD
berkcan_258 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ercannnnn ()Siacoin hakkında ne dusunuyosunuz acaba?
1BeğenmedimŞikayet
berkcan_258 ()Peki üstad, uygun yerlerden parçalı girebilirim o zaman bir ikisine. Teşekkür ederim
4BeğenmedimŞikayet
DolarTLEuroTL ()Atom hariç
Link, Dot ve Ada dan patlama bekliyorum.
berkcan_258 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
berkcan_258 ()Üstad listeye tersten bakarsak yükselecekleri bulabilir miyiz :) özellikle majör coinlerden link, dot, ada, trx, atom, XLM vb