Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Valla kardesim normalde ben gecen aksam dedim kirildi dusuyoruz. 1755 den dondu ons gumusde 25.7 lerde oyalandi ama bu denli kirilan bu kadar hizli dusmuyorsa var bi bit yenigi diye de dusunmeden edemiyorum. Normal de inana bu kanal kirildiginda ben elimi tel e attim 25.5 kirilirsa 25.2 de satis yapacaktim. Belki orda bile satis yapamam diye dusunurken dusus durdu. En son bunun gibi durum oldugunda reddit olayi patlak verdi 30 oldu. Bakalim belki yine bi oyun vardir diye bekliyorum.
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@LosAnarquista60 @A_Didem bu da güzel bir cizim olmus . inceleyiniz isterseniz . ytd
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()Elinize emeğinize sağlık tşklr
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Abboo diyorum . Terketmese iyiydi aslında. Buarada emeginize saglik
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ellerinize sağlık, teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Garmagan ()Teşekkür ederim. Bu kadar basitleştirebildim. orjinali çok daha karışık :)
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Obowww cizim perfect . cok iyi elinize sağlık . tsk ederiz.
0BeğenmedimŞikayet
ChevronOmaha ()Allah Allah su aziz mübarek günler de yukselis kanalina girsin bari nedir bu düşüş kanalindan çektiğimiz
Garmagan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Garmagan ()Mavi düşüş kanılında devam eder. 25.75 burada önemli.
ChevronOmaha için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ChevronOmaha ()Yukselis kanalini tamami ile terk ederse nereye gidiyor baska kanalami