Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0761 08:56:42
EUR 36.8792 08:56:42
USD 34.2475 08:56:42
ALTIN ONS $2739.2050 08:56:42

Grafiği gönderen: AliAbi

AliAbi ()
Gümüş

İnşallah gelecek hafta yüzler gülecek. Biraz daha sabır. Unutmayınız: cesaret ve sabır bu işin ruhunda var.

Yorumlar (19)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Uzunvade007 ()

Bu cok yukselecek inanci nerden geliyor aceba.

Biri diyor herkes inanıyor olmaz insallah.

AliAbi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Hayırlı sahurlar kıymetli kardeşim bereketli bol kazançlar dilerim cuman mübarek olsun inşallah

0BeğenmedimŞikayet

AliAbi ()

Hocam 25.75 çok sağlam çıktı. Tabi ne olacağı belli olmaz. Haklısınız. Ama buralar çok üzmez diye düşünüyorum. Hayırlı sahurlar.

Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Kıymetli kardeşim bende yazdım lakin direk alım tavsiyesi yapma yalnış olur onslarla çok oynuyorlar 25.20 bu bölgeyi test ederse panik yaşatır yalnış olmuş sanki biraz direk al demem alınma olurmu affına sığınarak yazdım teşekkür ederim

2BeğenmedimŞikayet

AliAbi ()

İlk etapta 26.50-26.90 durakları görünüyor kardeşim. Lakin bu ayı çıkmamız lazım. Herşeyin en iyisini Allah bilir.

gumuscuanneninbacısı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

AliAbi ()

Şuan bile alabilirsiniz sayın @gumuscuanneninbacısı

0BeğenmedimŞikayet

gumuscuanneninbacısı ()

Ne kadar dusukten alirsam o kadar iyidir. zararım cok çünkü.

Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Hay_Hacamat_ ()

Ali abi alim tamam diyor. Siz kaçtan almayi planlıyorsunuz?

0BeğenmedimŞikayet

gumuscuanneninbacısı ()

Yüzler gülecek derken alım fırsatımı gelecek hocam

0BeğenmedimŞikayet

gumuscuanneninbacısı ()

Hayırlı geceler hocam grafikten anlayamadığım için soruyorum. kusura bakmayın, haftaya tl olarak ne kadar olucak gümüş, öngörünüz nedir hocam, ytd olmadan. cvp verirseniz sevinirim

0BeğenmedimŞikayet

ÇANCILAR_PET_SHOP ()

Hayırlara vesile olmasını dilerim

1BeğenmedimŞikayet

Hay_Hacamat_ ()

Bu arada sanki bir yıldızım olmuş dimi Ali Osman abi. Admine teşekkürler.

Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.

ÇANCILAR_PET_SHOP için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hay_Hacamat_ ()

Ben TL de beklemedeyim. 6 Mayis dan sonra ki dolar durumuna bakacağım. Size diyecektim geçen Pazar akşam dolar alma abi düşer yarin diye, benden büyük daha iyi takip ediyor diye bişey demedim. Piyasanın önümüzdeki ay 15 Haziran kararına kadar düşeceğini yada yatay seyredeceğini düşünüyorum. 22 Mart da ki hizli başlayan yükseliş bu ay sürdü ve yavaş yavaş son kez dipleri bulacağımızı düşünüyorum. Gümüş de 6.70 6.40 arasi da gelecek diye bir öngörüm var. Şahsen oralari bekleyeceğim. Bu 2 ay içinde son bir firsat verecektir. Tabii her gündüz 10-15 kuruş düşüp gece çıkarak nassil geldi ise süreç bazinda aşağı doğru kayacak diyorum. Tabii siyasi bir olay, olağan- üstü bir durum olmazsa. Ki borsa da bu hafya 1400 üzeri atarak bunun sinyalini verdi. Bu ayki atraksiyon belki Temmuz da belki Eylül de yaşanır. Beklemedeyim Ali Osmsn abim.

ÇANCILAR_PET_SHOP için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ÇANCILAR_PET_SHOP ()

Doğru tespit; )))

1BeğenmedimŞikayet

AliAbi ()

alımlar zaten tamamlanmıştır diye düşünüyorum. Hatta alımlar için buralar üzmez diyebilirim. Allahualem

0BeğenmedimŞikayet

ÇANCILAR_PET_SHOP ()

Ne yaptın dostum aldın mı gümüş

Tavsiyem 6.82 6.90. Arası al derim

Gümüşün önü açık

0BeğenmedimŞikayet

Hay_Hacamat_ ()

Ne yönde yüzler gülecek. Alim icin bekleyenlere mi? Satış için bekleyenlere mi?
Alim için ve satış için dip ve üst rakam tahmininiz nedir Ali bey?

0BeğenmedimŞikayet

AliAbi ()

Eyvallah kardeş.

ALTINCIDAYI_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ALTINCIDAYI_ ()

emeğine sağlık kardeş

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum