Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Başkan gümüş onsda önerin varmı ben çok fazla girmiyorum altın ons harici hangi noktadan sel veya buy olarak
Vedolizim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Gümüş ons bak bundan daha iyi
Halo27antepli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Benimkisi fx başkan al sat kalleyi kapat :))
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()FX olabilir diğer türlü sadece gümüş günlükte kar verebilir
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Aynen başkan
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Hayırlısı olsun başkan ben günlük genel itibari ile al sat taraftarıyım günlük incelemelerim yönünde işlem yaparım
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Şu dolar bir yerinde dursa Altan alınır ters orantı dolar çıkış yapınca
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()76 dan iyi olur ama ben bu aralar selden uzak kaçıyorum başkan doğrusu düştükçe almak kademeli daha mantıklı geliyor :)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Ben gann inanırım dün dolonaydi ons çıktı ertesi gün saldı 5 Mayıs'ta gann göre döngü tarihi o tarihe kadar 1800 geçti geçti geçmedi 1600 leri tekrar gorebiliriz
0BeğenmedimŞikayet
mmtckr ()İnşallah :)))
özcan_bilgin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Sell kısa yapılır bence yukarda verdiğim dar banttan sel yapilir
1BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Alt destekten döndü dirence gidiyor
mmtckr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
özcan_bilgin ()az sabret dönecek benim için... sel verdim
mmtckr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Ben bu aralar selden uzağım
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Bende 63den alım yaptım başkan buradan kapatıp eğer salarsa daha altlardan alırım diye düşünüyorum 80lerde de buyum var küçük pozlar :))
0BeğenmedimŞikayet
mmtckr ()Vedat abi dirençten döndümü :)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Bu gün ben aldım fakat dolar aşağıda olsa daha iyiydi
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Hayırlısı olsun başkan ben altlar geldikçe alma taraftarıyım saygılar ytd
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Bunu dün attım ben tamamen gerçekleşti zaten bugün döndüğü yer dün belirtigim yer yukardaki dar bantta gidecek orda karar verecek
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Üstad 76 altında 50lere kadar salarmı diyorsun