Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Etzel34 ()Ramazan kardesim zahmet olmazsa arzuma bir baksrmisin ? Durumlar nedir diye
ramazan4747 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Bist grafiğini yeniden çizmek istemedim 2 hafta önceki atmış oldugum grafik geçerli ve sanırım 2. gap boşluğunu alacak 1530 civarı :) sevineyim mi bilemedim. Bir taraftan endeks gidiyor ama kağıtlar avare avare :)
0BeğenmedimŞikayet
_ErbakaN_ ()kendimce yapıyorum bir şeyler :)
0BeğenmedimŞikayet
Keskinss ()@egeli80 Hangi birini yazayım.. :)kağıt çok. Hatam burada başladı zaten.. Avod hub skrbnk özgyo gibi gibi.
egeli80 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Keskinss ()@ramazan4747 Tamam arkadaşım :)) Ah bir dönse endex.. Ama en çok endex dönerken benim kağıtlar çıkacak mı onu bilmiyorum.. Bekliyorum bakalım..
0BeğenmedimŞikayet
egeli80 ()Zararın hangi hissede
Keskinss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()ortalama düşürme , ne zaman ki yükselişe gireriz o zaman tepkisi güzel olan kağıda yüklen diğerleri kalsın , aldıgından edeceğin kaar zaten sana yeter bence hülya
0BeğenmedimŞikayet
Keskinss ()@ramazan4747 Ben mecburi beklemedeyim:( çok kaybım var.. Nasıl düzelecek bende bilmiyorum artık. Elim ala gitmiyor ortalama düşürmek için.. 1 yada 2 tanesinde denedim sadece.. Çok da başarılı olmadı..
1BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()sen bunu önceden biliyordun dimi , yeme beni :)
_ErbakaN_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Bende öyle düşünüyorum dostum , öyle yada böyle alınacak ama bunun hangi sırayla olacağını bilmek zor.
KAPTAN_KAPTAN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()gönül ister ki 2. gap alınsın ama 1440 kırması gerekiyor onun için , şu an bence endeks çok çok iyi değil , ama yine de yeşil. Sakince izlemekte fayda var , şu gidiyor atlayayım dememek lazım Hüli
0BeğenmedimŞikayet
Keskinss ()@ramazan4747 Öncelikle Emeğine sağlık.. Gönlümüz 2. Gap tabiki.. 1. Önce olursa bittik zaten :( endexten önce bizim kağıtlar camdan atlar::) zemine gitmek için..
0BeğenmedimŞikayet
KAPTAN_KAPTAN ()oraları göreceğimizi kesin olarak düşünüyorum ramazan şuan bisti ayakta tutan blanço beklentileri çoğu şirketinde blançoları iyi gelmiceğini düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
_ErbakaN_ ()hayırlısı :))