Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Volkan59 ()Teşekkürler
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Günlük kapanış ve pl hacim stolastik uyumunun haftalık kapanış ortalaması yarın cuma ve hafta içi 25.420 nin üstünde hareket etti bunun uyum yapısı bize yol gösterecektir sn volkan 59 cuma günü saat 17.30 volalitenin en yüksek anında hacmi bir daha ölçer paylaşırız şimdilik konuşmak için erken ytd
Volkan59 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Volkan59 ()26.58 i kırdığını tam olarak nasil anlariz. 4 saat mi gün kapanışımı
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Kesinlikle nasip diyelim sn mirabilis
Mirabilis için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mirabilis ()Sağolun kırmazsa aşağıya mecburen alıcam artık Her gün bekliyorum gözünün önünde ediyo hiç yoktan günlük al sat yapsaydım yine kâr ederdim biraz bari ama nasip bakalım hayırlısı diyelim yine her şer de bir hayir vardir diyelim ytd
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()İki ihtimaldede zamana baglı düşer alttan alırsınız veya 26.58 kırar tereddütsüz alım yapar kar beklersiniz ben olsam öyle düşünürüm ytd
0BeğenmedimŞikayet
Mirabilis ()Evet düşüş olur diye umut ediyorum tl deyim de ondan
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Düşüş u umudumu sn mirabilis
0BeğenmedimŞikayet
Mirabilis ()Inşaallah gelir içimde bir umut var hâlâ olur inşaallah
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Şu anda %50 ihtimal sn mirabilis ytd
0BeğenmedimŞikayet
Mirabilis ()Yani düşüş mü gözüküyor ytd
0BeğenmedimŞikayet
Edirneli22_ ()5450 vermediler bünyamin hocam gümüş grları henüz satmadım.
0BeğenmedimŞikayet
Karaçoban ()Teşekkürler hocam emeğinize sağlık takipteyiz.
0BeğenmedimŞikayet
sabır ()Şimdi anladım Bünyamin Bey teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Kırmızı çizgi yukarı dönmeden onu söyliyemeyiz sn karaçoban
Karaçoban için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Cevabi vermiştim 26.58 gümüş için en önemli dirençtir sn yörük 16 ytd
Yörük16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()O kesişme degil sn sabır stokastikte alım çizgisi satım çizgisine yaklaşmış kırmızı çizgi yani ayılar karşılık vermemiş bogaların alım penetrasyonuna bunu ratiodan zaten anlıyoruz 26.58 de üst bant onayına geçmeden olması manidar benim açımdan oyun kurucuları takip için stokastik osilatör alım satım çizgileri önemlidir ytd
sabır için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karaçoban ()Tekrar yukarı hareket mi hocam ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Yörük16 ()? O 1 oyun önemli ne acep
0BeğenmedimŞikayet
sabır ()Orada bir kesişme mi olmuş