Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0528 17:22:44
EUR 38.4073 17:22:44
USD 36.4540 17:22:44
ALTIN ONS $2915.5000 17:22:44

Grafiği gönderen: temel_teknik

⭐⭐⭐temel_teknik ()
Gram Altın
dolar 20150726 W HAFTALIK Grafik,

Dolar, günlük olarak son aylarda 2.71188 değerinin üzerine çok defa çıkmış olmasına rağmen,
2.71188 üzerinde, haftalık kapanış yapamamıştı,
Geçen hafta 2.73540 kapanış değeri ile dikkati üzerine çekmiştir.
Bu durumun oluşma nedeninin;
Haziran ve Temmuz gelişmeleri nedeniyle TL. nin değer kaybı olduğunu biliyorsunuz.

Haftaya ne olabilir konusuna hiç girmeden, Grafik değerlendirmemi yapacağım.

Haftalık grafikteki, sağdaki KIRMIZI kesik dik çizgi, 4.5.2015 de MACD Göstergesinin SAT sinyali verdiğini göstermektedir.
YEŞİL YÜKSELİŞ TRENDİNİN üst noktası 2.74298 olup, Günlük kapanış değeri 2.71188 olmuştur.

Haftalık MACD Göstergesinin SAT sinyali vermesi ile 2.56015 kadar düşüş olmuştur,
ve böylece ANA Yükseliş trendinin, İKİNCİL Düşüş trendi başlamıştır.

Ancak, bu noktada, ülkemizdeki seç.. sonuçları ve bilinen olayların devreye girmesi ile
olması beklenilen İKİNCİL Düşüş trendin de bozulma olmuş ve seç.. sonuçlarından koa... çıkması nedeniyle 2.80895 görülmüştür. Süreç bildiğiniz gibi devam etmektedir.
İKİNCİL Düşüş trendinin bozulmuş olması nedeniyle,
CCI ve RSI göstergelerinde sürekli olarak NEGATİF UYUMSUZLUKLAR oluşmaktadır.
Günlük ve 4h grafiklerde aynı uyumsuzluklar mevcuttur.

Özetle;
Dolar Grafiği İKİNCİL DÜŞÜŞ Trendi, şu an için askıdadır.
mevcut ortam uygun hale geldiğinde, İKİNCİL DÜŞÜŞ Trendi mutlaka çalışacaktır.
Düşüncem ve değerlendirmem böyledir,
siz yinede Dolara fazla güvenmeyin.

Yorumlar (14)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@yalnizkurt arkadaşım,

Ben Grafik göstergeleri ve Hareketli ortalamalara göre yorumlarımı yapıyorum,
3 aydır, Dolar Fiyat hareketleri, Grafik göstergelerine ters hareketler yapmaktadır,
Dolar ile ilgili olarak, 2 hafta önce yaptığım alt yorumdaki yorumdan sonra,
Dolar yorumu yapmamaya özen gösteriyorum,

Bu durum, Alt yorumumdaki düşüncemden vaz geçtim anlamına gelmez.
BKNZ. alt yorumum. (yorumlarımdaki, sayfa 3 dedir)

0BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@volki33 arkadaşım,

MACD göstergesi,
trend yapan piyasalarda kullanılan, en önemli trend takip eden göstergelerden birisidir.

sorduğunuz soru ile ilgili 2 hafta önceki paylaşımım alt yorumdadır,
ilgi duyuyorsanız inceleyebilirsiniz.

1BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

DOLAR konusunda,
Alt yorumum 1 de ısrarlıyım,

0BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@antepli27 arkadaşım,

Dolar için,

BKNZ. alt yorum1

0BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@DEJAVU2004 arkadaşım,

alt yorumum ile birlikte, son paylaştığım iki grafiği inceleyiniz,
ve kendi düşüncenizi oluşturunuz.

bana göre, en fazla 2. 835,
üzerinin olmayacağını düşünüyorum.

0BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@hepzarar arkadaşım,
sigaranızı içerken, dolar alt yorumumu da okuyunuz,
herhangi bir önerim yoktur.

0BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@Dolarcu0131 arkadaşım,

DOLAR hakkındaki düşüncem alt yorumdadır.

1BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@cancanim arkadaşım,

DOLAR için alt yorumuma bakınız.

0BeğenmedimŞikayet

Maximum_Analiz ()

Ustad onsun cikis trendinde hala oldugunu farz etsek ons kapanis kac ustunde olmasi lazim?

0BeğenmedimŞikayet

dolarcan ()

Abi full tlye çıktım sepeti temizledim gramda azbi zararla yolladım ama dovizler den fazlasıyla kâr aldım oyüzden sıkıntı yokta grafige göre düşüş nereyi bulur siz yinede sonuna Ytd diye yazın kimse etkilenmesin : =)

1BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@Operationrcn

DOLAR için BKNZ. alt yorumum

1BeğenmedimŞikayet

cans06 ()

emegınıze ve ellerınıze saglık sn temel teknik

0BeğenmedimŞikayet

mariner ()

Temel abi iyiaksamlar. Bugun bir gazetenin ekonomi kosesinde gordum, dxy ve ons u ayni grafige koymuslar, denemenizi tavsiye ederim, sonuc cok guzel gorunuyor...

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum