Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@yalnizkurt arkadaşım,
Ben Grafik göstergeleri ve Hareketli ortalamalara göre yorumlarımı yapıyorum,
3 aydır, Dolar Fiyat hareketleri, Grafik göstergelerine ters hareketler yapmaktadır,
Dolar ile ilgili olarak, 2 hafta önce yaptığım alt yorumdaki yorumdan sonra,
Dolar yorumu yapmamaya özen gösteriyorum,
Bu durum, Alt yorumumdaki düşüncemden vaz geçtim anlamına gelmez.
BKNZ. alt yorumum. (yorumlarımdaki, sayfa 3 dedir)
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@volki33 arkadaşım,
MACD göstergesi,
trend yapan piyasalarda kullanılan, en önemli trend takip eden göstergelerden birisidir.
sorduğunuz soru ile ilgili 2 hafta önceki paylaşımım alt yorumdadır,
ilgi duyuyorsanız inceleyebilirsiniz.
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()DOLAR konusunda,
Alt yorumum 1 de ısrarlıyım,
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@antepli27 arkadaşım,
Dolar için,
BKNZ. alt yorum1
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@DEJAVU2004 arkadaşım,
alt yorumum ile birlikte, son paylaştığım iki grafiği inceleyiniz,
ve kendi düşüncenizi oluşturunuz.
bana göre, en fazla 2. 835,
üzerinin olmayacağını düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@hepzarar arkadaşım,
sigaranızı içerken, dolar alt yorumumu da okuyunuz,
herhangi bir önerim yoktur.
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@Dolarcu0131 arkadaşım,
DOLAR hakkındaki düşüncem alt yorumdadır.
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@cancanim arkadaşım,
DOLAR için alt yorumuma bakınız.
0BeğenmedimŞikayet
Maximum_Analiz ()Ustad onsun cikis trendinde hala oldugunu farz etsek ons kapanis kac ustunde olmasi lazim?
0BeğenmedimŞikayet
dolarcan ()Abi full tlye çıktım sepeti temizledim gramda azbi zararla yolladım ama dovizler den fazlasıyla kâr aldım oyüzden sıkıntı yokta grafige göre düşüş nereyi bulur siz yinede sonuna Ytd diye yazın kimse etkilenmesin : =)
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@Operationrcn
DOLAR için BKNZ. alt yorumum
1BeğenmedimŞikayet
cans06 ()emegınıze ve ellerınıze saglık sn temel teknik
0BeğenmedimŞikayet
mariner ()Temel abi iyiaksamlar. Bugun bir gazetenin ekonomi kosesinde gordum, dxy ve ons u ayni grafige koymuslar, denemenizi tavsiye ederim, sonuc cok guzel gorunuyor...