Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()En fazla ağustos sonu hocam xrp de BTC ve eth baz alırsanız yükselmedi bile
M_atilgan7 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_atilgan7 ()sağol hocam ne kadar bekleriz tahminen :)
BOZUK_SAAT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()Üçgeni aşağı kırmış hocam ben satmadım yıl sonuna kadar tutacam benim riskim az tüm geleceğinizi buraya basmadiysaniz sorun olmaz
M_atilgan7 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_atilgan7 ()dün 1.36 dan aldım tüm paramla :( heycanla bunu benkliyorum ne olur sizce direneyim mi cıkayım mı
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()Uyumaya gelmiyor kaptmis hocam :)
Önder8080 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Hoca. 9 un altinda kaparsa 6 ya kadar cekilir demistiniz. Kapatimi 9 altinda
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()Musluk onlarda hocam kapatir açar açmaz
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Evet 4 gün bende öyle dusundum. Binancede iletisim yok. Muhatap yok. 100 bin para icerde kaldi.
4 gun sonra acildiginda 40 bine duşmuştu
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()Büyük riks almayın hocam gerek yok ben bu sisteme çok güvenmiyorum. Küçük meblağ ilede büyük kazanç elde edersiniz alin unut yıl sonunda bakın
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Benmki braz daha yuklu alim ve riskli sizinkine gore:) bende bi siyah passat alayim diyorum yeter:)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()kaldıraçlı girmeyin hocam gerek yok normal alın unutun. tl ayağında 3,5 aldım 12 sattım tekrar 9.40 dan aldım. 3,5-4 olsa bile ilave yaparım. Benim hedefim bunda çok büyük. 30-35 dolar olarak şimdilik kenara not düşelim yeter. Dava kaderini belirleyecek. Şu da var davayı kaybederse çöp risk aldım mı bence almadım :) kaybedeceğim 5 bin tl olur kazanacağım rakam 1 milyon
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Benee dava icin almiştim hocam. 1 dolardan. Yaklasik 2 dolari gordum. 2x de kaldiracli. Fakat 4 gun binance giremedim satamadim. Smdide dususe grdik yatirim tavsiyesi degildir:(
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()xrp dava bitmeden ben satmam hocam kaybederse su içerim. Kaybetmezse yazın sonunda güzel yerlerde olur.
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()40-45 bandı mevcut hocam Alt coinlerde miktarım az benim işim xrp bu düşüşün sebebini son olan gelişmelere bağlıyorlar ama farklı bir senaryo var. Yükselenlerden kaçış yapıp yani parlayan yıldız çıkacak ama hangisi xrp olur düşüncesi ile ben ona ağırlık verdim. Başka coin de olabilir ama bu düşüşün arkasından mutlaka bir tanesi füze takacak
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Bitcoin icin ne dusunuyisunuz hocam. 52 binin altinda kaparsa nereye kdar duşebilir
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Ben bu sefer düşüşe oynadim hocam. 1.30 dan down girdim. 1.08 gorup satmadim. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()iğne atıp bıraktı hocam 9 altında kapanış yaparsa 6 ya kadar çekilir. önce 14 yapıp çekilse güzel olur
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Asagi kirarsa hedef 6.15 midir hocam
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()xrp şimdi bir 14 alabilir miyiz?
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()öylede 10-11 takıldı kaldı yukarı kırsa da yolumuza baksak :)
Kolay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kolay ()Aslında çok iyi dayanıyor
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()xrp bi tarafa çevir direksiyonu valla yorulduk ya