Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
Bahar54 ()Tabiki gururunuzu ayaklar altina alin demiyorum hangi birine laf yetiştirilebilir
Bazi insanlar bu tür diyologdan beslenir nemalanir
Ekmeklerine yag surmeyin diyorum
Siz ne anlatirsaniz anlatin karsidaki kisi icin degisen birsey olmayacak fakat baskasi icin belki faydali olucaksiniz cogunluga bakin diyorum
Tabiki karar sizin ben nacizane fikrimi sundum
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kolay ()Usdt olarak kaça denk geliyor acaba bu grafik çalışırsa @Onursal5377 Bey. Şimdiden teşekkürler.
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Yani diyorsun ki, sen kendi gururunu ayaklar altına al, bize istediğimiz yorumları yaz sadece.
Bahar54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Takip edeceğim sağolun.
BOZUK_SAAT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bahar54 ()Sizi genelde yorumlarinizla tanidim burda herkese laf yetistirmeye kalkarsaniz eminim yorumlarınızdan beslenemeyen insanlar olacaktir vakit nakit:)gerek yok bence ön plana cikan taşlanir işin özeti
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()Emeğinize sağlık bence iki dip ihtimalini de göz önünde bulundurun.
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Asabilik yok değerli arkadaşım. İftira atılıyor ise cevabını alır. Susayım mı, pişkinpişkin gülücükler atıp alay edene karşı.
-1BeğenmedimŞikayet
Bahar54 ()Onur bey bu aralar cok asabisiniz bukadar ciddiye almayin herkesi
3BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Ben öngörü veya analiz grafiklerimi yorumlarımı önplana çıkartmayı sevmem ama emek verip analiz yapan öngörü yapan kim olursa olsun o arkadaşlara alaycı konuşan herkese tavır alırım. Kendileri hiçbir şey yapmayıp yapanlara köstek oluyor ise karşımdadır. @Bufi3461 gibi kişiler sanki biz analiz yapanların her analizi doğru çıkacak gibi lanse edip aşağılama cüretinde bulunuyor.
1BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()Emeğine sağlık selman abi
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Bufi bufi baktıysan utanmadığın için konfor. Arkamdan konuşabilir ve iftiralara devam edebilirsiniz, alışığım. Haha haa
Bufi3461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Flankes21 ()yeterli teşekürller hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
Ozgura ()Başkan müsait olunca troy a bakarmisin dönüş yapıyor gibi ama yorum alabilirmiykm müsait ise
0BeğenmedimŞikayet
Flankes21 ()hocm btt hot wın ne olur sizce yükseliş bekliyornusunuz kısa vadede
-1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Birader bu sefer tutturabilcen mi kelimesini Sana öyle bir ispat ederim ki, bu gülücükler ile yazdığını sana gülücükler ile iade ederim.
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()xrp buy komsu :))) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Lazeko3461 ()Eline sağlık teşekkür ler
0BeğenmedimŞikayet
Sıfırlamak ()Kafadan yukarı gidiyor sanki