Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
2BeğenmedimŞikayet
bluepearl82 ()Malesef dolar cok hareketli oldugu icin net rakam konusmak dogru olmaz hatta benim dolarda bi 7.80 beklentim var. Kimse uzulmeden guzel gunler gorecegiz insallah emeginize saglik hayirli geceler.
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()evet 7,80 ' e kadar fiyatlama oluşturur. Yanlız gram gümüş bazında USD/TL kafa karıştırıyor. 1 gecede 7,20 den 8 üzerine atan bi hareket oldu. USD/TL tarafında bi senaryo var. Gram gümüş için çok net analiz yapmak zor
bluepearl82 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Güzel olurdu :) Kısmet diyelim.
sanatsanat için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
sanatsanat ()diyelimki geldi bu kötümü terste kalanlar ne kadar terste kalır en fazla 1 hafta altta kalanlar alamayanlar için bayram olur bu iyi haberki :) keşke bir haftalık olsa sonrada rokete bağlasa , çıkp çıkıp düşse devamlı kar alsak en güzeli bu zaten
0BeğenmedimŞikayet
bluepearl82 ()6.90 in ustunde bir kapanis bizi yeni bir zirveye tasirmi selcuk hocam saygilar..
5BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Bu yıl döngüler 3-5 gün gecikmeli çalışıyor hocam , biz kapanışları baz alarak bi hareket alanı belirlersek daha sağlıklı oluyor. 26,20 üzeri bir aylık kapanış 27,85 e kadar götürür bizi. Sonrasına yine bakılır. hayırlı akşamlar.
Benim_ciğerim_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Ben teşekkür ederim. Bol kazançlar iyi akşamlar
Ömer11 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ömer11 ()Teşekkür ederim sn. Selçuk. Hayırlı bol kazançlar dilerim
4BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Günlük grafik üzerinde ters çanak oluşmuş evet . Fiyatın 23 USD bandına gitmesiyle birlikte kul ta oluşurki formasyon hedefi takriben 19 usd bandı olur. Umuyorum gerçekleşmez.
Ömer11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Benim_ciğerim_ ()Selçuk hocam ay kapanışı önemli
2 gün geriden gelirsek
28 nisan
26.20 üzerinde kalırsa
30 dolara hızlıca gidebilir diye düşünsemde
Sizin 21 dolar düşünceniz var hala geçerli mi bu konjettörde
Saygılar sevgiler
0BeğenmedimŞikayet
Ömer11 ()S. n selçuk bey ocak sonu itibari ile nisan başına kadar oluşan ve 24. xx civarı tamamlanmış bir ters fincan kulp oluşumu var gibi, nisan başından beri yine bir ters çanak oluşumunun ortalarında olabilir miyiz fikrinizi almak isterim . Teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Sayin hocam. Haftalik ve aylik kapanıştan sonra Mayis başı gümüş alim firsati mi verecek?
0BeğenmedimŞikayet
kznlr ()Emeğine sağlık selçuk hocam talihteyiz.
1BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()Emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Emeğinize sağlık sayın hocam teşekkür ederim