Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Tuna hocam selam Hayirli ramazanlar gümüşten dolara parite yaptık dolardayız
Şimdi once düşüş mu bekliyoruz ona gore gümüşe parite yapıp geçelim
Sonrada yükseliş dogrumu anladım
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ghostcrow ()Abi tekrar teşekkürler bakalım hayırlısıyla bekliyoruz parite için. Hayırlı iftarlar hayırlı ramazanlar bu arada sağlıkla kal. :)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()EVET kardeşim , Kırmızı B dalgası dolunay tesiri günlerinde etkisini göstermeli, grafik de bununla uyumlu
ghostcrow için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ghostcrow ()Abi eline emeğine sağlık kırmızı hat çalışırsa B dalgası yaklaşık 25-28 nisan dolunay döngüsüne mi denk geliyor tarih olarak?
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()yararlı olduysa sevinirim
Gözlemci34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gözlemci34 ()Çok teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Ons 25 seviyesine inerse dolardan gümüşe parite yapabiliriz anladığım kadarıyla YTD
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()size ve dostlarıma AY TAKVİMİ paritelere nasıl etkiler diye görsel bir paylaşım yaptım , lütfen ona bir göz atar mısınız , grafik b... t... c dolar grafiği
0BeğenmedimŞikayet
6_nci_hisss ()Üstad o regresyon analizi burada herkes yapamıyor, (kendi nefsime söylüyorum) sizin gibi değerli dostlarin paylaşım lari ile 3,5 kuruş kâr etmeye çalışıyoruz, bakış açıları farklı olunca, biri düşme olasılığı var, diğeri yükselme olasılığını görüyorum, yorumunu yapınca; iki arada bir derede kalıyoruz... saygılarımla
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()fonun reel değerini bilmelisiniz önce , sitesinde anlık değeri her daim var, 1 saatlık gümüş grafiğinde regresyon trendini çiziyorum , bu trendin alt sınırından alıp üst sınırına yakın satıyorum , çok da iyi kar bırakıypor, bazen gün içi 2-3 işlem yaptığım oluyır
Vatan1453 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vatan1453 ()Selamun Aleyküm. Tunahan hocam. Size sormak isterim. Fon alır iken tek kalem mı alıyorsunuz? Parçalı alım uygulaması yok sanırım bunun. Tek alım ise alış rakamınızı neye göre belirliyorsunuz. Teşekkürler
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()kendim inanmadığım grafiği paylaşmıyorum , FULL TL varlıklarındayım hala , bu hafta yüklü gümüş 1/4 oranında da ALTIN almayı planlıyorum , inşallah herşey güzel olur
Matrix_58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Matrix_58 ()Teşekkürler tuna bey. İnşallah beklediğimiz fırsat gelir ve alırız
3BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()AY Takvimi , Gann teoremi... bundan etkilenmeyen parite olmaz , hatta yüksek seviyeden giren pariteler daha dolanay ( dolunay değil ) seviyesinde düşüş yaşar. yaklaşık 3 aydır anlatıyorum üstelik özellikle yükseliş olırken anlatıyırum kardeşlerimiz gaza gelmesin diye , yine herkes bildiğini yapmaya devam ediyor , netice göz yaşı elbette
0BeğenmedimŞikayet
Gözlemci34 ()Hocam yapmayın ne dolunayı :)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()27 NİSAN DOLUNAY , tesiri artı/eksi 2 iş günü
Mirabilis için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mirabilis ()Hocam düşüş zamanı dolunay hangi güne denk geliyor alım için ben de full dolar aldım bu sefer parite yapmak istiyorumda gümüş ons 25.91 de iken şimdi gümüş ons en fazla kaç onda düşebilir 25.50 uygun olur mu meselâ alım için
1BeğenmedimŞikayet
Ganeja ()gann teoremine göre 31 martta bitti dönüşüm.. Aslında 49 ile btc gerçek bir dip yapsa.. oda bizde rahatlasak... sonra yönü 70 olur.. kesinlikle ytd
AMEDLİ_E_Z_21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Slm hocam cuma günü 6.82 lerden satamadik acaba açılış veya yarın satış yaparmiyiz kaçı görür öngörünüz nedir saygılar
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()rica ederim ben teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()teşekkür ediyorum kardeşim
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()inşallah kardeşim , gümüş atrolojikl olarak AY ile temsil edilir , onun döngülerinden etkilenmemesi mümkün değil , dolunaydan yeni aya tarihi seyir ile gözleyin hep yükseliş yönünde hareket etmiş . dolanay ( dikkat dolunay değil) sonrası dolunaya kadar da hep düzeltme yönünde tercihini kullanmış
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()eyvallah hocam inşallah. geçen sene 21 nisanda bir dip yepmış yine tarih tekerrür eder belki ...
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()teşekkür ederim kardeşim , inşallah bir alım fırsatı verir
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()özlettiniz kendinizi hoşgeldiniz... zihninize emeğinize sağlık 25,02 dönme benimde beklentimde vardı ytd