Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()ada al onu lada derim
Rajonkes için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()orta vade 4-6 aydir uzun vade ise 12-14 aydir
Vlknyrn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vlknyrn ()Hocam iyi geceler orta ve uzun vadeden kastınız nedir teşekkür ederim
Özgürcük için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rajonkes ()TM rvn ihtiyaç yok az TL daha var ne alsam onu bilmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
İlhangfb ()Agrasif iniş çıkış oluyor ama sabırla bekliyorum abi teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()grafikte var ya güzel kardeşim o grafik ada grafigi benim beklentim ilk etapta 15-6 tl yi gormesi
İlhangfb için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()30 tl orta vade hedefim 300 tl uzun vade hedefim
Ahmet_Serhat_Dursun için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()vall paran lazimsa sat cik ama uzun sure beklesemde sikinti yok dersen satma daha yolu var çünkü ama engemeli bir yol panik satisi yapacaksan kâr varken sat daha iyidir
Rajonkes için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()ada ve rvn icin
Gye için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gye ()Ada için mi söylüyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
İlhangfb ()Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Rajonkes ()Özgür abi Allah razı olsun dün dipten aldım sayende iyi bi kar var sayende beklimmi napim ilk defa coin aldım hayatımda bilmiyom napim
1BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()bir iki hafta icinde %50 bekliyorum acikcasi 3500 sth ye gelmesini bekliyorum alcalan ucgeni kirdi kanal ustune atti simdi kendine vir onceki tepenin %10 usutnu hedefler
İlhangfb için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İlhangfb ()Ada ne kadar daha gider sizce
-1BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()adayi atmisim yanlislikla :)