Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
Serap232323 ()Teşekkürler
Özgürcük için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()uzun süre takip etmediğim coin lere bir bakım yarum yapmayı doğru bulmuyorum ben arkasında durmayacağım coin in yorumunu yapmam. Anlayışınız için teşekkürler.
Serap232323 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serap232323 ()Hocam lütfen mith yorumu yapar mısınız bana
0BeğenmedimŞikayet
efelif ()Sen hedef verdiginde 10 TL den aldim biraz... Sağol yaniltmadin yine...
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()ne dediysek saat gibi işlemiş hala inanmayanlar varsa son bir kez arkasından baksın ve el sallasın sonra halanıp vahlanmasın ada , ada msın ada mın dibisin 25 tl mi demişti birileri
1BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()bu sadece derin bir düzeltme idi bence daha hiç bir şey bitmedi hatta yeni başlıyor bu düşüş acemi yatırımcının parasını elinden almak için yapılmış bir operasyondu ve bir çok acemi yatırımcı bunun sonucunda panikle zararına satış yapıp battı satmayan sabreden yıl sonu gelmeden çok güzel paralar kazanır düşüncesindeyim btc 75 bin usd görmeden boğa bitti demem ben
Ahmet_Serhat_Dursun için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mursa ()100 TL yıl sonu hedefimi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Sungurlu ()Selamun aleykum hocam 25 ler tahmini nezamana gelir
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Hocam nekadar sürede gerçekleşir alsat yapmak hatamı olur bu surecde.
0BeğenmedimŞikayet
pakapaka ()Hocam 100tl için vade öngörünuz nedir acaba şimdiden teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()fincan tamam simdi sirada kulp var sonra ver elini 25 tl
Ahmet_Serhat_Dursun için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beste ()Teşekkürler hocam kolay gelsin :)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Merhaba hocam btc bazli anlamiyoruz biz burdan alim yapmak uygun mu bayagi yukselmis ama gec kaldik burdan alsak kac tl yada $ a satis yapabiliriz al sat dusunuyorumda ben. Btc bazli olunca neye denk geliyor bilemedik tesekkurler.
4BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()15,50 acil lazim degilse elleme 100 tl olunca saticaz hep birlikte
Rajonkes için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()yaziyor ya orda 3500 diye tl bazlida 15,50 ilk once orta vadede 100 tl
Beste için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rajonkes ()Abi satış nerde versem senin grafikle 10 50 aldım
0BeğenmedimŞikayet
Beste ()Çıkış Hedef kaç hocam teşekkürler :)
1BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()3 hafta evvel ne dediysek isliyor saat gibi sabreden kazanir unutmayin
0BeğenmedimŞikayet
Sofi_chan ()Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()takip etmedigim coin hakkinda yorum yapmiyorum cunku yanilma ihtimali cok yuksek oluyor nacizane fikrim her kese sorma takip edene sor yoksa kafan çorba gibi olur alicagin yerde satar satacagin yerde alirsin
Sofi_chan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sofi_chan ()Özgür bey wın hakkında da bir şeyler söyler misiniz rica etsem.