Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
1BeğenmedimŞikayet
Denizzz_ ()Hocam maşallah her yere yetişiyorsunuz :)) Rabbim güç kuvvet versin size. Elinize emeğinize sağlık hayırlı kazançlarınız olsun.
2BeğenmedimŞikayet
Bulent3534 ()Ellerinize sağlık. Allah sizden razı olsun. Bu arada bütün gruba Hayırlı Ramazanlar dilerim.
1BeğenmedimŞikayet
İnşaatçı58 ()Allah razı olsun hocam. emeklerinizin karşılığı aldığınız dualar. hiç bir çıkar gözetmeksizin sadece faydalı olmak adına bilgi paylaşan herkese de selam olsun..
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
pelsin ()Emeğine sağlık abi Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
_AKINCI_ ()Allah razı olsun 66vip teşekkürler, hayırlı geceler.
16BeğenmedimŞikayet
66vip ()Gumus ve Altın ıcın Onslar ve GR/TL, Usd grafıklerını ayrı ayrı paylastım, Genel ongoru ve beklentılerımı ayrıca haber akıslarıyla ılgılı haberlerı profılımde paylastım.
Gun ıcı verılerı ve verılerın onemlerını ve etkılerını bu gunku paylasımlarımda yazdım.
Kımseye satasmadan polemıge kavgaya gırmeden elımden geldıgınce aklım yettıgınce bılgı bırıkım deneyımlerımı paylasmaya calısıyorum. Sizlerde gerı donusumlerle ılgı gosterıp emege saygı gosterıyorsunuz, Hepımız aynı gemıde yolcuyuz ve bırıkımlerımızı helalınden korumaya calısıyoruz.
Amacımız bırbırımıze faydalı olmak ve bırıkımlerınden fıkırlerınden faydalanmak, su mubarek gunde bırıne faydası olan herkesten ALLAH razı olsun.
ALLAH'a emanet olun hayırlı Ramazanlar olsun, gun ıcınde gorusmek uzere, Hayırlı geceler. Hayırlı sahurlar.
1BeğenmedimŞikayet
Tekmami ()Abi ben bu hareketleri MB sonrasında bekliyordum. Belki öncesinde yaparsa daha hayırlı olur kısmet artık. Cvp İçin teşekkür ederim kardeşim saygılar, sevgiler bizden. Hayırlı ramazanlar diliyorum
5BeğenmedimŞikayet
66vip ()8.02 psıkolojık sınır sayet kırarsa onumuzdekı bır kac hafta ıcınde zıgzaglar- tepkı alımları olsada dusus kanalında devam eder ve 8 altlarını deneyebılır dıye dusunuyorum kardesım.
Dusuncelerın ıcın ayrıca sana senın nezdınde sayfadakı arkadaslara tesekkur ederım. Hayırlı ramazanlar.
Tekmami için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Hareket başlıyor yani hocam. Emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Tekmami ()Toprağım dolar MB kararına kadar en fazla 8,02 ihtimal dahilinde gibi ne dersin? Gerçi gece kapanışlarında düşüş klasiklerini hep yapıyor çokta emin değilim YTD.
Emek verip grafik hazırlamışsın emeğine sağlık kardeşim benim Allah razı olsun