Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
7BeğenmedimŞikayet
66vip ()Dxy uzun zamandır 92 altına gerıleyerek 91.925 e geldı. O sebeple usd de gerıle mevcut.
Abd 10 yıllıklar 1.65 e gerıledı, Abd verısının ıyı gelmesıne ragmen onslardakı hareketlerın yukselıs yonunde sınırlı kalmasına sebep oldu,
Rasyo 69 altına gerıleyerek 68.80 lere cekıldı gumus ıcın olumlu hareket edıyor.
Altın ons 1727 ıle 1747 arası dar bandda
Gumus ons 24.80 ıle 25.30 arası dar bandda,
Altın tl ve gumus tl bunlara baglı olarak dar band destek ve dırenc hareketlerıne devam edıyor.
Altın 450 ile 455 arası gumustl ıse 6.40 ıle 6.65 arasına sıkısktı.
Usd- onslar- dxy ve 10 yıllıkardakı hareketler yukselıslerı sınırlı hale getırdı, abd verısının etkısını azaltırken, içerde faız kararı dısarda da dxy ve 10 yıllıkları yakın takıp edıpe almak gerek.
Kazancınız , kararlarınız, ve gecenız hayır olsun.
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Dostu__ ()Allah razı olsun Hocam, emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
sagri ()Elinize emeğinize sağlık açıklamalar ve grafikler için teşekkürler... Hayırlı Ramazanlar...
18BeğenmedimŞikayet
66vip ()Sayfada okudugum yorumlardan ve bazı anket sonuclarından cıkardıgım duruma gore cok kısı ya yarı tl de yada tamamen tl de beklıyor ve alım kovalıyor.
Son bır alım fırsatı verecegını dusunerek net al- sat rakamı vermenın yasak oldugunu bılmemden dolayı net rakam vermesemde ons- usd ve grtl grafıklerımden ve grafıktekı acıklamalı yorumlardan alım satım noktaları cıkarılıyordur dıye dusnuyorum.
Bu alımdan sonra altta gıdecegı alanın dar ama yukarı gıdecek alanın genıs bır alan oldugunu dusnuyorum.
Sabır- vade ve ıhtıyac durumunuza gore malsız kalmanın dogru olmadıgı kanattındeyım o sebepten dususlerı parcalı azar azarda olsa alım fırsatı olarak kullanmak gereklı dıye dusunuyorum.
Dibin dibini bekleyen alamaz, açgözlülükten
Tavanın tavanını bekleyen satamaz, kanaatsizlikten
Çok kazanayım diye parçalı işlem yapamaz, şükürsüzlükten
Satıp kazansada hayrı göremez, tekrar alttan alamaz, sabırsızlıktan.
Bu piyasanın altın kuralıdır;
Sabır- Şükür- Kanaat...
Alımızın tok gözlü, satışınız kanaatli, kazancınız bereketli ve şükürlü olsun.
SAYGILAR...
1BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()emegıne yuregıne saglık dostum
2BeğenmedimŞikayet
İlla_edep ()Emeğinize sağlık sn @66vip