Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
0BeğenmedimŞikayet
fizyoterapist_35 ()BTC şu ara çok tehlikeli ... Bugün zarardayım ama satmadım coinleri :)))
Alparslan_6155 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alparslan_6155 ()gümüşü 50 bin zararla sattım yarısıyla jeton aldım 230 394 oldu :) son yükselişi kaçırdım 500 olurdu bu hafta çok fırsatlar kaçırdım 3 aydır alıp bekleyen kaybeden bir kişi yoktur herkez en az 2 üç kat kazandı kazanmaya devam ediyor 2 yıldır 24 saat altın gümüş dolar tl takip ediyordum 2 yılda kazanacagını burda bir günde bir haftada çok rahat kazanıyorsun şu an tl de kaldım izliyorum...
fizyoterapist_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fizyoterapist_35 ()Eyvallah kardeşim teşekkürler :))) Yeni başladık daha ... Sen nasılsın ? Umarım kazanmışsındır :))
0BeğenmedimŞikayet
Alparslan_6155 ()Usta inşallah güzel kazanmışşındır jetonlara piyasa uçtu
0BeğenmedimŞikayet
Alparslan_6155 ()benim dedigim adamları dinle dedim araştıracak kuyuya atmıyorum adamı ne alı ne satması gerektigini ustanın kim oldugunu gösterdin bugra sukasın iki hafta önceki 100 bin dolarlık sepeti var sepete bak 2 haftada iki kat oldu sepet dğşen bir tane coin yok ezbere almayacaksın işi ustasından ögreneceksin 4 kişi yazdım takip edin önceki videolarına bakım 3 ayda en az takip edenler 10 kat kazandılar kaybeden 1 kişi bir yoktur.
Bufi3461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fizyoterapist_35 ()Hocam seninle uygun olunca konuşalım ... @Alparslan_6155
0BeğenmedimŞikayet
Adgny ()Hocam slm ada ve eth için bir yorumun varmı
0BeğenmedimŞikayet
Bufi3461 ()Tersi var diyorum kim kaybetmiş diyorsun. En basit örnek btt yi 0.1000 TL den alan hot'u 0.2000 den alan terste degilmi. Bunun gibi sayısız örnek verebilirim.
0BeğenmedimŞikayet
Alparslan_6155 ()çok bilen çok yanılır kaçırdıklarına bakarsın arkadan. bnb 15 günde 2 kat 3 ayda 15 kat oldu dünyanın en büyük borsasının jetonu dünya alıyor sen almayı bırak... vi za pay pal tel sa dünya alıyor sen sat
DoğukanG06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DoğukanG06 ()Sen giderken biz dönüş yoluna geçtik. Araştıracak bişeyimiz yok. Neyse zamanla sende öğrenirsin
0BeğenmedimŞikayet
Alparslan_6155 ()Kardeşim lütfen araştırın 3 ayda kaldıraçsız işlem açıp normal alım satım yaparak kaybeden 1 kişi varmı ben uyarayım dedim araştır bak böyle bir piyasa yok 1 aydır kim almış kaybetmiş
DoğukanG06 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
DoğukanG06 ()Dikkat et de fena çarpılma.. Yazıstıgın kişi arkadasınmı bilmiyorum ama cok sakat öneriler veriyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Alparslan_6155 ()Kim kaybetmiş bir kişi söyle 3 ayda bir kişi bile kaybetmemiştir kaldıraçlı Kumara oynayanları söyleme spot olarak bakın araştırarak yazın kaldıraçsız alım yapanların hepsi kazandı yüzde 100ü
İsmail_dağlı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alparslan_6155 ()Kim kaybetmiş 3 aydır en az kazanan 3 kat yaptı parasını 2 kat olunca bir ay sonra ana paranı çek herkez öyle yapıyor
0BeğenmedimŞikayet
fizyoterapist_35 ()Daha önce bu işe girmediğim için o kadar pişmanım ki anlatamam ... Sabah kalktığım gibi hepsi fırlamış yine :((( Şaka gibi @Alparslan_6155
0BeğenmedimŞikayet
Şaşkın1 ()3 yıl 6 ay bekleyipte hala 50% ve dahası terste olanlar var... ytd
0BeğenmedimŞikayet
Bufi3461 ()Kazanırken güzel ama birde bunun tersi var unutma.
0BeğenmedimŞikayet
İsmail_dağlı ()Dayı balına galıba
Bumerang_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bumerang_ ()Hangi jeton ilk günde %50 veriyorsa bende gireyim
0BeğenmedimŞikayet
İsmail_dağlı ()Bu kadar basıt yanı,1 2 gün bu kaybedenler kım sen düşüş gormedın galıba
1BeğenmedimŞikayet
Alparslan_6155 ()Pazartesi sabah tan Bi nan ce den hesap aç uykusuz geceleri unut bir günde zarırın kapanacak 2. Gün kar ermeye başlayacaksın 1 ay sonra en geç 2 kat olur paran ama paranı çıkartırsın karla devam edersin ben yüzde 50 ile başladım yüzde elli de fiİki alacagım sonuçta sanal kagıt altın gümüş bu gerçek alış veriş jetonu dünya kabul etti alış verişte geç kalma dedigim kişileri takip et al sat yok al yat aldıgın gibi kazanmaya başlayacaksın sende inanamayacaksın.
0BeğenmedimŞikayet
fizyoterapist_35 ()Tamam henüz hesap açmadım ama ... Haberleşelim ok
0BeğenmedimŞikayet
fizyoterapist_35 ()Kardeşim haberleşiriz... Çok teşekkür ederim ... Allah'a emanet ol ... iyi geceler @Alparslan_6155
0BeğenmedimŞikayet
Alparslan_6155 ()Çelik 2119 hocayıda takip edebilirsin söyledigi coinler bu hafta yazdıktan sonra 3 kat artınyazılar orda duruyor bakın
1BeğenmedimŞikayet
Alparslan_6155 ()Expert para. Bugra sukas. Bilgi sahibisin. Ninja trader bu 4 kişinin videolarını izle bu hafta çok olumlu GECECEK alt jetonlara için pazartesi yüzde 25 le başla alsat kesinlikle yapma
0BeğenmedimŞikayet
Alparslan_6155 ()Sayfamda kimi takip edeceğini yazdım 4 kişi nin videolarını takip et farkı gör bugra diye. Arkadaşım video su ord duruyor 100 bin dolarlık video 2 haftada 2 kat oldu 4 kişinin dedigi rakamlar 1 ayda en az 2 kat oldu 4 kat olanlar var bir ayda başka kimseyi dinleme o 4 kişi sadece.
0BeğenmedimŞikayet
fizyoterapist_35 ()Bundan sonra kriptoya gireceğim ... Az kaldı zaten... ytd