Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Senin için demedim kardeşim etraftan gelebilecek tepkilere karşı söyledim :)
Murat1414 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat1414 ()Dostum tepki falan değil benim ki
İbrahim_4546 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Evet kardeşim çok iyi dayandılar hemde
HurdacıCocuq için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HurdacıCocuq ()İbrahim şuan zaten iyi dayandılar
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Kardeşim baştan söyleyim hemen tepki yağmuru olmasın söylediğim şahsi çıkarlarım için beklentim değil bu kadar olumsuz olayın karşısın da faiz artışına gidilmezse dövizleri tutamazlar malesef faiz artışı olabilir diye düşünüyorum
Murat1414 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Sen bu doları her türlü alırım diyorsun yani:))
0BeğenmedimŞikayet
Murat1414 ()Nasıl bir müdahale bekliyorsun
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Sağlam bir güven için sağlam blr hamle gerekiyor ben sağlam bir mudahele geleceği düşüncesindeyim
Sosa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Kardeşim öyşe bir ana geldik ki bizi düşünmeyeni biz hiç düşünmeyeceğiz biz düşündükce güvendikce paramız eriyor güvenimizi tamamen kaybedeceklermi yoksa herşey güzel olacakmı verdikleri karar ile göreceğiz
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Bekleriz başkan sıkıntı yok
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Aynen kardeşim dur hemen karar vermeyelim mb kararını verdikten sonra bizde yönünüzü buluruz:)
1BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Beraber yürüdük biz bu yollarda beraber ıslandık yağan yağmurda beraber alalım:)))
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Kardeşim neden dolar dediğim pas geçilirse yada düşürülürse anlarız :)
1BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Dostum dolara göre altın daha karlı değil mi neden dolar sen alırsan bende alırım:))
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()gerçekden uzun zamandır bu kadar bunaltıcı gündem görmemişdim geldikce geliyor :(
1BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()İçimizdeki olaylar da var kardeşim bu kadar olayın üstüne birde pas geçilirse kimse kusura bakmasın bende dolar alacağım:)
1BeğenmedimŞikayet
firat58 ()Eyvallah akıncı
1BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Hocam elinize sağlık teşekkürler