Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Ama bu gidişle fırsatlar bitmez bence isallah istesin zde gönlümüzdeki rakam gelince satarsiniz
NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Doğru söz üstüne asla laf söylemem. Saygılar
Vedolizim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()847 gören bir kurda satmadiniz arda sedece 13 kuruş var eğer satıp şimdi alsaydiniz 873 satmış gibi olmuştu uz
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()8.60 ta satmayacagimi söylediniz. Bu kanıya nerden vardiğinizi merak ettim.
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Ne bakimdan taniyormusunuz derken
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Beni taniyormusunuz. :)))
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()O yüzden B şıkkı:)))Saygılar
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Sizin karşınıza çok fırsat geldi satmadiniz o da gelse satmazsiniz eğer yok ben satarım diyorsanız emir girin o satsr
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Yukarı Kırılınca neler olabileceğini gördük şimdi aşağı yönlü kırılırsa neler olacağını da biliyoruz
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Demeyin lütfen. Neden peki.
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()İnan 860 gelse bile satmazsin
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Seçim yapma hakkım var ise kesinlikle B şıkkı lütfen.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Dönüp dolaşıp Geldik yine sete savunma hattına
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Yine de sizden de duymak isterim. Öğrenci için motivasyon çok önemli. Tekrar saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Evet doğru
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()8.20 üzerinde 4h kapanis yapması daha sağlıklı olan üzerinde günlük kapanislar
SamuelLJackson için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()8.20 üzerinde ki 4h kapanışlar bize kırılımı işaret edebilir. Saygıyla.
SamuelLJackson için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()2 dk önce gelen soru ben yanıtlayabilir miyim? Benim için ders. Lütfen izleyin. Yoksa yanıldığımı iletin lütfen.
0BeğenmedimŞikayet
SamuelLJackson ()hocam kırılımı ne zaman anlarız (genel olarak) grafik aralığına göre değişiyor mu
1BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()İnşallah bende bir gün bu şekilde grafik öngörümü paylaşabilirim. Benim ki sadece söz ile 8.20 üzerinde ki kalıcı seyirler bizi 8.50ye götürecek. Olsun yine de olmamış mı :))) saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Savunma hattı kırılmak üzere
1BeğenmedimŞikayet
Macile ()aynı fikirdeyiz şu an ytd
1BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Eline sağlık kardesim
0BeğenmedimŞikayet
DavutDavut ()Aynı fikirdeyim
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Tam soracaktım kırılım ne olur diye. Gerek kalmadı gözlerimle gördüm:(((
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Sıkıştı hocam yakındır kırılım
mat19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mat19 ()Kırmıyor işte hocam kırsa bi..
1BeğenmedimŞikayet
eldablo ()selam hocam benim tezimde böyle saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Judas ()Ben de retest sonrası yukarı yönlü devam edeceğini düşünüyorum