Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (4)
0BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Alt yorum... Alt yorum... Alt yorum :(
Dielife için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Dielife ()1 ay önce alt yorumda belirttiğim seviyelerdeyiz tekrar. Endeks 1443-44 seviyesi üzerinde gaplı açmış ve günü üzerinde tamamlamıştı. Bugün geri gelip o gapı doldurdu. Takip etmemiz gereken şey burada tutunup ilerleyen günlerde kanal direncini mi deneyecek yoksa tutunamayıp yine alt kanala mı geçecek. 1444 üzeri tutunamazsak ilk etapta 1422 desteği, tutunursak 1475-1507 direnci takip edilebilir.
0BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Alt yorumları dikkate alanlar olmuştur inş. Yoksa elinde kağıtla yakalanan kısa vadecilere saç baş yoldurmuştur borsa. Böyle günlerde hiç değilse en az %50 tl ile işlem yapılmalıydı. Malesef ben iki hafta önce artık izleticiyim diyerek çekilmiştim kenara ama çevremdeki çoğu kişi ucuz fiyatların etkisine kağılıp fullemişler. Bir arkadaşıma ısrarla %50 den fazla girme dememe rağmen full yakalandı ve sadece bir kağıttan şuanki zararı 7 bin tl. 6 7 hissesi daha var. Malesef çoğu kişinin durumu bu. Artık otomatikman orta uzun vadeci oldu çoğu kişi.
Dielife için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Alt yorumu göz önünde bulundurmakta fayda var arkadaşlar. Fiyat yeni açtığı kanal direncini resmen dövmüş ama kıramamıştı. Bir düzeltme elzem olmuştu. Aşağılara fitil atmakla olmayacak bişey diye düşünüyorum. Desteğe bir gövde bırakmak isteyebilir. Şahsen 1395 altı benim için olumsuzdu. Sadece izleyiciyim bu aşamada. Bu hafta faiz kararı vb gibi bazı önemli olaylar var bakalım neler olacak.
Cümleten Hayırlı Ramazanlar...