Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
0BeğenmedimŞikayet
Aziz7117 ()estagfurllah sen dırek eleştirince öyle yazdım.. guzel muhabbete her daim varım.. bol şans..
Merqoski için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Merqoski ()Yok abi yanlış anlaşıldım. Benden büyüksün sana laf sokma gibi bir niyetim yok. Burada sana mesaj yazmamın sebebi seni takip ettiğimdendir. Değerli yorumlarını gördüğümdendir. Üstelik 6 ayda bir gelme muhabbeti de yanlış mesaj yazmıyorum ama her gün takipteyim konulardan haberdarım. Birbirimizin eleştirilerine ihtiyacımız var. Bol kazançlar dilerim. Tekrardan yanlış anlaşıldıysam da kusuruma bakmayın
Aziz7117 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aziz7117 ()senın teknığini bılmem... benım çalışmamı senden değerlendirmeni zaten istemedim.. 6 ayda bir geilp ona buna laf sokmakta neyın nesi.. bıde ınsanları yanıltma muhabbeti ekstra olmuş.. çok ayıp.. sen ortaya yorumlar yapaken ben 1673-1680 yazıyordum.. secerelerimiz açık.. tessesuf ederim...
Merqoski için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Merqoski ()Kanal o şekilde emellere göre çizilmez diye biliyorum. Hedefiniz gelir mi gelebilir ancak teknik olarak hataların olduğu bir grafik maalesef. Buradaki yatırımcılari yanıltmayalim lütfen.
0BeğenmedimŞikayet
özcan_bilgin ()teminat sağlam lastirip devam edecw. yoksa 3 bin buhar olucak