Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
altın_çağı_23 ()Onur hocam bu oranlar yarın için de geçerlimidir 6,48 veya 6,45 gibi bir çekilme olsa girilir mi
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Grafik açıklamasında yazdığım alım satım yerleri olarak maalesef TL ci arkadaşlara yönelik işe yaramadı.
6BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Admin kendi değiştirmiş. Bana süpriz oldu, doğum günü hediyesi vermiş.
Evhapsi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Evhapsi ()İsim değiştirmişsin başkan hayırlı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Ne olur bilmem ben, sadece teknik analize temel analizi birleştirip öngörü yaparım. Destek direnç grafikte belli, açıklamada kullanım klavuzu yazıyor. Hiç bir arkadaşıma işlemleri konusunda bir yorum yazmam.
1BeğenmedimŞikayet
vedat39y ()Emeklerinize sağlık hocam. Teşekkür ederim
2BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Doların Max Perşembe gününe kadar 7,9 aşağısı bir ortalama yapmaması olumsuz olacaktır ve 8,5 seviyesi hızla aşılabilir o zamanda. Bu durum bizden kaynaklı olacaktır, o esnada ABD 10y düşüş yapsa bile , iç piyasamızda etkisi olmayacaktır dolar kuru üstünde.
vedat39y için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
vedat39y ()Dolar faiz beklentisi (stabil olabilir)ile düşerken, 6,40 kademeli olarak almam doğru olur mu? Teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Geliyor Mustafa dostum. Cevap yazdım.
Hanmir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanmir ()Hocam hayırlı günler benim mesajlarım geliyormu size
1BeğenmedimŞikayet
Ayyıldızzzzz ()Eline, emeğine sağlık abi
0BeğenmedimŞikayet
Efe_Furkan_ ()Emeğine sağlık