Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()El10 Muks ın roketi değil demi o :))
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Altin gumus almakla dolar almak ayni sey kardesim bence dusunceni degistirmelisin :) dolari alip gumus ons yada altin ons cekildiginde parite amacli kullanmak acisindan dolar almak mantikli. Dolari bu kadar oynak yapanlar utansin kardesim :)
Bal2kes için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
Bal2kes ()Kardeşim saol Varol dolarda
nokta atışı yaptın yine
Piyasayı cözmüşsün dolarin durumuna göre yatırım yapıyorum o yüzden sormuştum
Hiç
Dolar almadım bugüne kadar
Dolar alınca bu vatana karşı kendimi kötü hissediyorum
Şahsi düşüncemdir kimseyi bağlamaz
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Normy ()Tl patlatıyor yakında elmas olacak parlata parlata :)
Bal2kes için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bal2kes ()Eta çok sevdiğimiz selaleciler gralımızdı
Sitenin neşe kaynağı nerelerde acaba :)
Adsiz76 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Dolar aldin mi kardesim o gun sen :)
1BeğenmedimŞikayet
Adsiz76 ()Bunu görünce ETA aklıma geldi allah seni güldürsün
1BeğenmedimŞikayet
Bal2kes ()Olur dostum nasibimizde en hayırlısı neyse o olsun olmamı :)
gümüşmakas42 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
gümüşmakas42 ()Önce alalım da sonra öyle olsun olmamı ;)