Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Meloş ()Hangi borsadasın
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Shn1907 ()Gün kapanışında altlarda salma bekliyormusunuz
Digimen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()aynen begenimide sundum zaten.. :))
Lancer_Evolution_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Tam soracaktım aldım cvbimi:)
1BeğenmedimŞikayet
Lancer_Evolution_ ()Tam türk usulü cevap :)))
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()sabaha kadar elleme bence.. bismillah daha yeni yeni başlıyor.. :)
0BeğenmedimŞikayet
Lancer_Evolution_ ()Hocam peki biz bunu nerde saticaz emirleri guncelleyip duruyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
Shn1907 ()Teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
Digimen ()0.0928 destek yapmış.. sıfır referans bölgesi üstünde .. yükselmesi için iyi haber..
Shn1907 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Shn1907 ()Desteği kaç hocam
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()grafiğe baktım.. eski zirvesi olan 0.10 tekrar test etmeye gidiyor.. aşarmı bilemem..0.10 tekrar bakmak lazım..
Shn1907 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Shn1907 ()Celr yorumunuz varmı
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()btt direnç yok ama sadece dikkat edersen dirençlerde oyalanıp yeni alıcı beklemek için dirençleri kullanıyorlar... non stop zaten yükselmez..
0BeğenmedimŞikayet
Lancer_Evolution_ ()Tabi atın hocam bir çok kişi merak ediyor ama bu btt de direnç yok ben 0.0050 de takılır diyorum hatta emir girdim 48 e sonra aç gözlülük yaptım o flama ya diktim gözü :)
0BeğenmedimŞikayet
TheConqueror ()Direncte çıkalım mi
0BeğenmedimŞikayet
Midland ()Like lar hep sana üstad.. kötü senaryo .003900 mu var oralarda
0BeğenmedimŞikayet
Kripto_67 ()hocam btt de hedef kaç saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
Digimen ()biliyorum hepsi haftalıkta günlükte 4H de 1H de çanak kulplar iyi çalıştı şimdi yükselen boğa flaması var.. grafiği atim .. birazdan
0BeğenmedimŞikayet
Lancer_Evolution_ ()Hocam btt her formasyon var :)
Yükselen üçgen var çanağı yapmış kulpu yapmış büyük resimde Barak flama bile var :)
0BeğenmedimŞikayet
Midland ()İşte bu teşekkürler..