Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0398 19:53:27
EUR 35.9450 19:53:27
USD 34.5458 19:53:27
ALTIN ONS $2705.3450 19:53:27

Grafiği gönderen: Onursal5377

⭐⭐Onursal5377 ()
Gümüş

Bu grafiği dün yayınladım.

Buda güncel hali. Bakalım Sol omuz tamamlanacak mı? Baş bölgesi oluşumuna başladığının teyidini bugün almamız gerekir buradan 4 saatlikte yukarı dönecek mi. Bu öngörü tutacak mı, gümüş bulunduran arkadaşlar coşup TL de kalanlar ağlayacak mı?

Yorumlar (24)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

@LosAnarquista60 bu obo grafiği ons için

0BeğenmedimŞikayet

İlla_edep ()

Anladım sağolun. 6.27 6.28 muhabbeti görünce grafiğe baktım göremedim. Sordum teşekkürler.

Lionnn_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

RG58 ()

Tamam gardaş

Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Tamam kardeşim her daim rica ederim ben teşekkür ederim. seni çok iyi anlıyorum zarar çok olduğu için bir şekilde alım yapıp biraz zararı düşürme yolunu tercih ediyorsunuz. ben mesela hiç zarar yok çok şükür buna rağmen tehlikeli görüyorum bu noktaları. Allah korusun sizin zararı katlamanız beni dahada derinden yaralar o yüzden bir önümüzü görelim hiç bir şey yoktur sürekli yükselen illa geri dönüşü olacaktır. Ytd

RG58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Lionnn_ ()

Yok sabah görmedi 6.27, bir önceki 6,27 değip yukarı çıktığını anlatıyorum (geçen hafta olmuştu)

İlla_edep için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İlla_edep ()

Sn @Lionnn_ 5.27gördü mü sabah

0BeğenmedimŞikayet

RG58 ()

Gardaş tabiki herkes hür iradesiyle, alımlarınızı takip edebilmem için etiketleyip atarsanız sevinirim teşekkürler

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Fırsatlar bitmez sayın lion son tercih kişinin tercihine kalıyor tabiki her daim saygılar. Ytd

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Ben alım yapınca yazıcam sayfa geneline kardeşim benim kimseyi tesir altında bırakmadan kendi hür iradesi ile son karar vermesi yorumu ile birlikte bizi biraz bekletebilir ama sayfadaki alım yapan arkadaşlarımız sorunsuz satışlarını yapsınlar devam edelim hep birlikte herkez gülsün kimse üzülmesin inşallah bu süreçte tek dileğim budur. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

Lionnn_ ()

Sabırsızlığın bir diğer sebebi de gümüşün hızlı al satlara alıştırması.. He 6,27 yine geldi ama biz bir tık altını bekliyorduk alamadık o ayrı.. Alanlara bol kazançlar tabiki..

0BeğenmedimŞikayet

RG58 ()

Gardaş alım için sizin önerirsinizle hareket edeceğim

0BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Ben diyorum kardeşim biz millet olarak malesef sabırsız davranıyoruz tüm kalbimle söylüyorum tuzak büyük kapana giren içeride kalırsa 3-4ay kar edicem diye bekler. Ytd

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

En iyi sen biliyorsun kardeşim perşembe dolar alın dedim kısa vadede herşey güzel olacak dedim cuma7.19 pazartesi 8.47 Allah bereket versin kimse o zaman dolarda yükseliş beklemiyordu o gece aldığım kârı kepçe kepçe geri vermeye niyetim yok gideceği yer belliydi geleceği yer belli. Ytd

Varol_81 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

RG58 ()

Merhaba gardaş bende hiç şans yok ben alıyorum düşüyor, Satınca çıkıyor. Bundan sonra sizinle birlikte hareket edeceğim inşallah kazanırız. Çok zarar var teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

Varol_81 ()

Aynen öyle gelirse bizimdir Gelmezse de Gümüş da olan arkadaşlara bol kazançlar

0BeğenmedimŞikayet

Lionnn_ ()

Şimdi daha net oldu, teşekkür ederim.

Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

sxman24 ()

Ne demek istediğiniz anladık hocam TL de kaldık nasip belki bizede alım fırsatı verir

2BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

Gerçek TL bekleyen arkadaşlara sözüm yok kesinlikle. Beni tanıyorsunuz belki, herzaman elinde TL olanlar için çoğunluk analizim vardır. Sözüm klavye alıcılarına, TL olmadan düşük rakam bekleyen kişilere, onlar kendini biliyor. Yanlış anlaşıldığım için özür dilerim.

1BeğenmedimŞikayet

Lionnn_ ()

neden ağlayalım hocam, nasip kısmet diye birşey var.. Sanki size yakışmadı bu son cümle.. Bol kazançlar..

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Gelirse bizimdir gelmezse canı sağolsun az kazandırmadı hep mutlu etti hiç ağlatmadı çok şükür.

0BeğenmedimŞikayet

sxman24 ()

O zaman 7.15 gibi anladım

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

Doların dönmeye başladığı yerin üstüne çıkar belki.

sxman24 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

sxman24 ()

Hocam gümüş yükselirse nerden döner peki

0BeğenmedimŞikayet

Ysnaga ()

Coşalım inşallah hocam :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum