Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
1BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Aynen baktım çıkmıyor çıkıp 7.70 girmeli kar cebe yakışır deyip takip
izai için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
izai ()8,05'e merhaba dedik altıda geldi biraz şimdi ne olduysa dikakti usd10y çevirmeye çalıştılar ama hiç bir şey olmadıysa o 8'de bir şey oldu ve 8,18 oldu . Ah ahhh
0BeğenmedimŞikayet
izai ()Geldi dediğimiz yerler yanılmadım çok şükür
joker967 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
izai ()Selamun aleyküm dedik ve hedefe attık vurduk :) 8.05
0BeğenmedimŞikayet
izai ()Dermiyiz merhaba:)
0BeğenmedimŞikayet
izai ()8,19 altı gündemde oldu gelelim şimdi 8,05 bakalım görelim selamun aleyküm
1BeğenmedimŞikayet
Batı_Trakyalı ()Saygılar bizden...
0BeğenmedimŞikayet
izai ()eyvallah kardeşim ama ben genelde kritto ve bitco alırım burası benim hobimdir sadece :) saygılar
Batı_Trakyalı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Batı_Trakyalı ()Emek ve vakit harcamışsınız çok teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alacağım.
0BeğenmedimŞikayet
izai ()teşekkürler kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
joker967 ()Teşekkür ederim gayet teknik mantıklı yaklaşım olmuş
1BeğenmedimŞikayet
izai ()@Batı_Trakyalı kardeşim fikrim budur
0BeğenmedimŞikayet
izai ()8,19 destek 8,23 direnç , 8,19 altında kalırsa 8,05 merhaba deriz , yükseliş için 8,35 üstü kalması lazım ki trende girsin. ben alım yapsam nereden alırım biraz bekler saatlik kapanışlara bakarım 8,19 üstümü altımı onu netleştirir 8,05 ilk parçam olur ama en önemlisi gündem ülkede her dakika bir şey oluyor ilk takip edilecek siyasi taraf olmalı.
0BeğenmedimŞikayet
joker967 ()Size gore alim kaç
0BeğenmedimŞikayet
izai ()eyvallah kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
Batı_Trakyalı ()Teşekkür ederim hocam
1BeğenmedimŞikayet
izai ()8,19 olası değmesi ama gündem önemli , şuan biraz faiz ile ilgili devam edebiliriz gibi mesajlar algıladı piyasa biraz onun rahatlaması var.
1BeğenmedimŞikayet
izai ()bakıyorum şimdi mapusduk ya :)
0BeğenmedimŞikayet
Batı_Trakyalı ()Altta kaça değer hocam
0BeğenmedimŞikayet
izai ()üçgenide kırdı
0BeğenmedimŞikayet
izai ()hedef geliyor