Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Vlkyasan ()Tesekkür ederim hocam
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Seyfettinbudak ()Mmmhhh. Doları kaçtan hesaplıyosunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Hocam merhaba sizi tvitterde bulamadim ama adinizi cok duydum. Gumus ve altin alacagim dolunay dönüşünde dip arayışı arar diye henüz buralardan alim yapmadim ful tl deyim . sizin ilk alim yeriniz neresi olacak saygilarimla
0BeğenmedimŞikayet
Silvercompetant ()Kimbilir ama formasyon düşüş yönlü, 25.50 üzerine atması lazım.
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()İlk önce 24.40 mı gelir, 25.50 mı
0BeğenmedimŞikayet
Rmzhzr09 ()Hocam gümüş grafiğine baktım da, burdan 24.40 ları test edip ordan yukarı çıkar demissiniz doğru mu? Ama 24.40 ları 1 kere test etti onu almamışsınız grafiğe?
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Tesekkur ederim tunahan hocam
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Azra hanım , risk algınıza göre yaptığımız bu kademe anlayışı hiç de fena değil ben 6.05 lere kadar kademe yapsam da 6.12 altının gelebileceğini sanmıyorum
Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Tunahan hocam hayirli aksamlar ben alim emirlerini şöyle verdim 6.15...6.18...6.24 olarak sizce uygun mudur tavsiyelerinizi önemsiyorum teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Silvercompetant ()Evet acik bir şekilde gösteriyor, ben boşalttım yuzde 80 ini gumusun elde yuzde 20 kaldı ortalamasi düşük.
Kesinlikle sepet öneriyorum herkese , tek bir emtia ya bağlamayın paranızı.
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()kısa vadeli al sat için gün içiişlem yapılacaksa daha mantıklı , bütün bankaların borsa işlemleri arasında var diye biliyorum , ben iş bankası mobil borsadan alıp satıyorum
Vlkyasan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bavkan ()Eyvalah hocam cevap icin tesekur inşlah alim firsati verir
0BeğenmedimŞikayet
Vlkyasan ()Hicam gms fon almak daha mi mantikli ve nerden alabiliriz
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()ben önümüzdeki iki gün alım fırsatımız gelebilir diye öngörüyorum
Bavkan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bavkan ()Insalah hocam alim firsati verir bende ful tldeyim yarin firsat verirmiki
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()cuma günü yüklü miktasrda GMSTR gümüş fonum vardı onu da sattım , gümüşlerin tamamını zaten pazartesi sabaha karşı çok iyi fiyattan satmıştık , FULL TL
Bavkan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bavkan ()Hocam elinizde gumus varmi yoksa tldemisiniz
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()dün zaten ters flmama formasyonu grafiğini paylaşıp fibo desteği ile gelebilecek alım fırsatlarını yazdım , PY formasyonu tam çalıştırırsa 22.650 seviyeleri dahi var , profilimden bakabilirsiniz
Rmzhzr09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rmzhzr09 ()Hocam 24.400 kırılırsa 24.200 e mi yoksa 23.90 a kadar gidebilir mi?
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Elinize sağlık kardeşim, grafikte ters flama formasyonu mevcut, flama sapı kadar aşağı fiyatın düşeceüiği öngörmek de yanlış olmaz , dolayısı ile 24.400 desteği kırılma ihtimali hala var çünkü formasyon hala çalışıyor. En azaından tekrar o seviyeyi görebilir , Bu da alım bekleyebler için güzel bir fırsat olabilir