Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Purple ()Mda girişiniz Kaç? Ben sattım şimdi alım seviyesi kovalıyorum
Ardaesat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Tamam abi bekliyom 4.10 gelirse cikarim alttan almak icin
BROKER25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()dostum ben sadece öngörü olarak ihtimalleri yazdım al sat işine çok karışmıyorum ama güzel kar varsa bazen %50 de olsa realz yapılır ytd
Abradizayn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()nasip be abim sabah ikisi güzel görünüyordu
aynen abim tam emin olmadığım için sayfaya da yazmadım ama alttan bir küçük parça aldım
Bufi3461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abradizayn ()Buradan çıkıp 0.35 civarı tekrar alım yapma şansımız ne olur? Vade sorunum yok en azından 1 ay beklemek ve maceraya atılmamak mı daha akıllıca olacaktır
1BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()bak sabrettin geldi satmak istemiyorsan stoplu devam et
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bufi3461 ()Bereketli olsun. Celr in ekmeğini Gattuso ile sen yiyorsun zaten bana bu gün nasip olmadı. Dnt 290 üstü girilir şu an riskli. ytd
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Chz maliyete geldi abi kacimmi acaba yön yukarimi:))
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()eksik olma kardeşim
Loxan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Loxan ()Eline saglik dostum
0BeğenmedimŞikayet
Ardaesat ()hocam MDA ne zaman pump yapacak:)
1BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()yakışır abime 5 yıldız görmek isterdim
hayırlı uğurlu olsun
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
Oto_tamir ()Teşekkürler hocam
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()abi celr takip ettin mi sabah bana müthiş kar verdi bir de dnt bir göz at o da güzel görünüyor ytd
3BeğenmedimŞikayet
Bufi3461 ()Yıldız almışım insan hayırlı olsun der:))Bende yeni fark ettim:))
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
1BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()dostum bak içinde yazılanları oku herkesin anlayacağı dilden yazıyorum ki faydası dokunur belki ama çokta takan olmuyor
Oto_tamir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()abim ihtmal olarak herşey yazdım izleyelim:)))
0BeğenmedimŞikayet
Oto_tamir ()Grafıkten anlamıyorum düşecek demek mi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Bufi3461 ()Ay kapanışını yaptikdan sonra asaya doğru düzeltme yapar bence.