Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0510 23:01:59
EUR 36.3807 23:01:59
USD 34.5924 23:01:59
ALTIN ONS $2625.5400 23:01:59

Grafiği gönderen: izai

izai ()
Dolar

Tamamen şarkı söylüyor. Deliyim gözü kara deliyim yakarım Romayı da yakarım bulurum yine seni bulurum olurum yine senin olurum
Grafiği görünce yüreğim düştü fibo ben göklere çıkarım demiş ellam, daha üstünü almadım ekranda . 8,20-7,74 - 7,74- "8,61" nisan- mayıs arası olmaz inşallah. Şu sıralar Teknik analizde kazandığım tek para okuduğum analiz kitabını satmaktır demiş şair bunu da unutmayalım.

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

izai ()

derken geldi durum değerlendirmesi

izai için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

izai ()

hedef geliyor mu ne :):(

0BeğenmedimŞikayet

izai ()

selamun aleyküm

0BeğenmedimŞikayet

izai ()

8.20 , selamun aleyküm

0BeğenmedimŞikayet

izai ()

Allah esirgesin

0BeğenmedimŞikayet

NİLSUDE ()

Evet tam da demek istediğim buydu. Yalnız benim kafa fibonacci de biraz karışıyor.

celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

NİLSUDE ()

No problem anlaşıldı. Yani günlük kapanışa göre. Biraz inceleyim sorulara devam.

celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

NİLSUDE ()

@celik2119 bu grafikteki 1 tepe noktası 8.44 olması gerekmez miydi. Ben neyi yanlış hesaplıyorum. Neden som yükseliş 8.44 gördük değil mi.

NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

NİLSUDE ()

@celik2119 Birşey sormak istiyorum. Genel bir soru. Şimdi 1. dalga yükseldi tekrar inmeye başladı 2 ye geldi sonra tekrar 3 gidecek. 1 tepe 2 dip buradan sonra 2-3 arasında fibo desteği değil mi.

1BeğenmedimŞikayet

izai ()

ben üst tarafa bakamadım yüreğim cız etti

ÇANCILAR_PET_SHOP için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ÇANCILAR_PET_SHOP ()

8.20 satılır 7.74 alınır 8.63 te satılır

Ağustos 9 sene içi çift hane olur diye düşünüyorum ustam

Ytd ytd ytd diyelim de algı oluşmasın

izai için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

izai ()

Diyor ki 8,20'e gidecek daha sonra 4 h oluşan yükselen takozu aşağı kırıp 7,74 gelecek buradan boğa bayrağını açıp 8,61'e gidecek ben üstünü demiyeyim daha , benden bu kadar demek istemiş

balçiceği için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

balçiceği ()

Birde anlasak bu grafiklerde?

1BeğenmedimŞikayet

izai ()

eyvallah kardeşim

Bahaattin için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bahaattin ()

Eline saglik guzel olmus oturmus icimden gecenin aynisi olmus.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum