Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Hayirlisi olsun dostum ben haftayi kapatmadan satmam en fazla 2 3 bin daha zarar yazar ben aliskinim ters kalmaya :)
çelikkkkk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
çelikkkkk ()Ben sattım hocam gelebilir artık :)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()@gümüşçü_hasan_
@Goldhunter_
ytd asagısı gelır mı gelmez mı bılmem formasyon öyle diyor ben değil.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Hadi insallah ben satmadim 26.6 da dedim benle alanlar satis yeri :) 24.7 kirilmaz diye dusunuyordum :)
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()inşallah çalışmaz, ne gariptir bütün fmler 19, xxi işaret ediyor o beni kıllandırıyor! ama iyi olan bir şey var, kasımdan bu yana oboları çalıştırmıyorlar!
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()@Periyot ne dusunuyorsun kardesim formasyonu iptal ederler mi yoksa caliscak mi ytd
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Grafige bakmakta fayda var ytd
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Rica ederim dostum bol kazanclar
Ferdi_57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ferdi_57 ()Teşekkür ederim. Takip edicem. Ama daha parayı Kuveyte aktarmadım.
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()26.3 un ustunde gunluk kapanis yapmadan almani onermem ytd
Diyelim 23.2 ye indi al 25 e yakin geldi sat ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ferdi_57 ()Ben de alım kovalıyorum:) Hayırlısı olsun.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Valla dostum teknik soyluyor bende gordugumu yaziyorum :) suan full gumusteyim insallah bozulur diye bklemedeyim :)
0BeğenmedimŞikayet
Yalçın6060 ()Ben de tokat merkez
0BeğenmedimŞikayet
Ferdi_57 ()19,20 hedefte olabilir diyorsunuz yani. Bir abimizde fibo 61,8 desteği 18,30 a dilkat çekiyor. 25,40 altında kaldığı sürece.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()1 ay once de 26 nin alti yok diyorlardi 24.9 da alirim dedim ytd
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()19 mu olabilirmi bu sanki artik 24 un alti yok gibi